Servetinden vazgeçti, Yaradanın Aşk'ına kavuştu: Hülya Gözaçan kimdir?

Servetinden vazgeçti, Yaradanın Aşk'ına kavuştu: Hülya Gözaçan kimdir?

300 kişilik fabrikası, Ferrari arabası, yurtdışına seyahatleri ve lüks yaşamından vazgeçerek, kendini; iç huzurunu bulmaya adadı.

Servetinden vazgeçti, Yaradanın Aşk'ına kavuştu: Hülya Gözaçan kimdir?
16px
24px
28.01.2021 06:24
ABONE OLgoogle

Bionerji uzmanı Hülya Gözaçan: “Maddi olarak herşeyim vardı fakat hayatımda müthiş bir boşluk ve huzursuzluk vardı. Yaşadığım strese bağlı olarak, hastalıklar baş göstermeye başlamıştı. Şeklen herşey mükemmelken, içimde bir yerlerde huzursuzluk vardı.

Geçmeyen hastalıklar ile birşeylerin ters gittiğinin idrakine vararak kendimi iç huzurumu bulmaya adadım. İçten gelmeyen mutluluk dışında ne yaparsanız yapın sizi hiçbirşey mutlu etmiyor. Bütün imkanlarımdan vazgeçerek içsel bir yolculuğa çıktım ve manen bütün mutlulukları yakaladım. Uzun bir zaman kişisel gelişim eğitimlerini aldıktan sonra bilimsel eğitimleri ilimle birleştirerek aradığım huzuru bulmuştum, sıra insanlara yol göstermeye gelmişti. Kendi iç huzurumu yakaladım ve bunu iş edindim” diyen Hülya Gözaçan’ı yakından tanıyalım.

Hülya Gözaçan kimdir?

28 Nisan 1979 Almanya doğumluyum. İlkokuldan üniversiteye kadar öğrenimimi, İzmir’de okudum. Bursa Uludağ ve Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerini bitirdim. 18 yaşımda abim ile birlikte Avrupa’ya ihracat yapan bir tekstil firması kurduk. Yaklaşık 10 yıl birlikte çalıştık. Firmamız halen birçok Dünya markasına üretim yapmaktadır.

Ayrıldığım dönemde; 300 kişilik personel ile Avrupa ve Rusya pazarında hem toptan hem de zincir mağazalarımızla hizmet vermeye devam ediyorduk. Rusya’da 3 yıl yaşadım. Sizlere bahsettiğim gibi herşeyim vardı ama mutsuzdum. Yaşadığım strese bağlı olarak gelişen hastalıklar ile boğuşuyordum. Mutsuzluğumun nedeni neydi? Herşeyden vazgeçip, iç huzurumu bulma arayışım bu şekilde başladı.

Kendi dönüşümüzden sonra bunu iş edindim dediniz, bu süreç nasıl gelişti?

Kendi gelişim ve dönüşüm yolculuğumda birçok eğitim aldım. Yakın çevrem bendeki değişim ve dönüşümü görüyorlardı. Onların dönüşümlerine de öğrendiğim bilim ve ilimle katkıda bulunurdum. Zamanla, şu şekilde bir talep gelmeye başladı. “Danışmanlık firmalarına para verip, senden aldığımız sonucu alamıyoruz. Sen bir danışmanlık firması kur, seninle çalışalım.” Böylece, bunu iş edinerek, “Profesyonel yaşam koçu, Bioenerji uzmanı ve eğitmeni” olarak 13 yıldır yola devam ediyorum.Bu mesleği edinmemi, dostlarımın yeteneğimi keşfetmeleri ile başladım diyebiliriz.

Kişisel gelişim yolculuğunuzda ne gibi eğitimler aldınız ve neler yapıyorsunuz?

Yeditepe Üniversitesi Profesyonel Eğitim ve Öğrenci Koçluğu, Yaşam Koçluğu ve NLP gibi Uluslararası geçerlilikteki sertifika programlarına katıldım ve başarıyla bitirdim. Özel şirketlerde ve bireysel talepler doğrultusunda “Kişisel Gelişim” seminerleri, kurslar, bireylere Meditasyon (Derin Düşünme) ile Bedensel ve Ruhsal arınma seansları vermeye başladım. Özellikle öfke kontrolü, stresle başa çıkma, depresyon ile mücadele, etkili iletişim, kariyer koçluğu, ilişki koçluğu,yönetici koçluğu, bilinçli aile eğitimlerim ve Bioenerji terapileri ile birçok insanın hayallerini gerçekleştirmesinde yol gösterdim. 6 yıl boyunca “Tasavvuf ve Kuantum” metotları ile kendimi geliştirip bedensel ve ruhsal arınmayı sağlayacak “Kişisel Gelişim Kitapları” yazmaya başladım. Danışanlarımın hayatlarında yaşadıkları olumlu gelişmeleri kendi ağızlarından bu kitaplarda okuyabilirsiniz.

Danışanlarımın yoğun isteğiyle 2015 yılından bu yana 'Bioenerji Uzmanlığı ,Yaşam Koçluğu ve Dönüşüm Liderliği ' eğitimlerimle insanların hedeflerine ulaşmasına ,huzur, mutluluk ve şifa bulmalarına öğrencilerimle birlikte vesile oluyoruz.

Bioenerji terapileri ile birçok insanın hayallarini gerçekleştirmesine yol gösteriyorum diyorsunuz? Bioenerji nedir?

Yaşam enerjisi olarakta adlandırılan bioenerji evrende var olan enerjinin kişinin vücuduna aktarılmasıdır. Bioenerji zihinsel, fiziksel ve ruhsal bedenimizi tamamıyla etkilemektedir. Evrenden aldığımız bu enerji vücut dinamiğine, bağışıklık sistemine, metabolizma ve hormonlar üzerinde etki eden güçtür.
İnsan aurası, fiziksel bedeni çevreleyen ve çeşitli renklerde algılanan bir enerji alanıdır. Enerji seviyelerini arttıran insanların fiziksel olarak sağlıklı olacağı hem de dışsal negatif enerjilerden o oranda az etkileneceği kabul edilir. Aurik alanları zayıf olanlar dışsal etkilerden daha çok negatif olarak etkilenir. Bunlar kolay yorulma , çeşitli sağlık sorunlarının ortaya çıkması vs. dir. Bioenerji ; Tıbbın pes ettiği yerde en çaresiz hastalıkları bile iyileştiren içsel enerjidir.

Her şey kozmik enerjiye muhtaç halinde yaşamını devam ettirir. Vücudumuzun kas, kemik, sinir gibi organlarında titreşimler meydana geldiğinden, müthiş bir enerji ile donatılmış durumdayız ve bu enerjiye bioenerji adı verilmektedir. Bioenerji herkeste bulunan bir enerjidir. Bioenerjiyi kullanmayı öğrenebilen her kişi bu meziyetini iyileştirici amaçlı kullanabilmektedir.

Size kimler başvuruyor?

Hz. Mevlana “Dert yol gösterir“ der. Aslında sağlık sorunlarıyla gelen danışanlarım terapilerimde enerjisiz olduklarını ve negatif düşüncelerin onları hasta ettiğini kavrar. Sadece sağlık için yararlı demek haksızlık olur. Enerjimiz yükseldiğinde bireysel ilişkilerimiz düzelir,  kendine güven artar kariyerlerinde başarılı olacak motivasyonu ve gücü içinde buluyor danışanlarım. En güzeli de içsel huzur ve mutluluğa kavuşmuş oluyorlar. Terapiler sonrası söyledikleri “Hocam hakkınız ödenmez” cümlesi beni çok mutlu ediyor. Her mesleğin bir yorgunluğu vardır bu kelimeler tüm yorgunluğumu unutturuyor.

Bedensel hastalıklarından ve ağrılarından kalıcı olarak kurtulmak isteyenler, başarılarının önündeki engelleri kaldırmak isteyenler, kariyerinde hak ettikleri yere ulaşmak isteyenler, panik ataklarından kurtulmak isteyenler, ruhsal yükseliş yaşamak içsel mutluluğa kavuşmak isteyenler geliyorlar. Ve kısa zamanda hayallerine kavuşuyorlar. Yüzlerce memnun danışanım ve öğrenci referansım var, zaman zaman öğrencilerimle youtube Hülya Gözaçan kanalımda yaşadıkları mutlulukları ve başarıları paylaşıyorum. Umutsuz olan insanlara örnek güzel çalışmaları fark ettirmek hepimizin borcu. Allah c.c bizlere ilim verdiğinde bunu yaymamız içinde bize lütfediyor.

'Pozitif Düşünce ' isimli eseriniz var. Bize kitabınızdan bahseder misiniz?

Çeşitli kültürel ve seminer faaliyetlerinde edindiklerim ve birikimler, yaşadığım ve yaşattığım önemli deneyimleri bu kitapta kristalize ettim. Kitap yönetim ve davranış bilimlerinin işbirliği, takım anlayışı, pozitif yaklaşım ve daha bir çok öğretiyi barındırmaktadır.

Yaşamdaki zorlukları kolayca yenmek isteyenlere yol gösterici bir eser oldu. Okuyucularıma sağladığı yarardan ötürü çok dua alıyorum. Bu yüzden 2. eserim nisan gibi çıkmış olacak, dua edenlerimin sayısının artması enerji seviyemi arttırıyor. Son nefese kadar yazmaya devam edeceğim.

Geleceğe yönelik planlarınız nelerdir?

Kimsesiz çocuklar için bir Üniversite kurmak ve onları bu üniversitede en donanımlı bilimsel bilgiler ve ilimle donatıp önce ülkemizi sonra dünyamızı pozitif düşünce ve enerji yönetimi ile iyileştirmek isteyen uzmanların sayısını milyonlara çıkarmak ve dünyayı daha yaşanılır sevginin hakim olduğu bir yer haline getirecek gelecek nesilleri yetiştirmek misyonu ile yaşama güç buluyor bu gayretle hiç durmadan çalışıyorum.

Tüm Dünyayı etkisi altına alan Pandemi ile ilgili görüşleriniz nelerdir?

Pandemi yaradanın bir uyarısıdır, O’nun ilmi dışında hiçbir şey olamaz, yaprak dahi kımıldamaz. İnsanoğlu haddini bilmeli ve içsel dönüşüm ile iyilik yolunu tercih etmeli, böylece enerjisi yüksek olur. Hastalıklar zarar veremez çünkü Allah c.c onları koruması altına alır.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde