Ferit Şahenk hangi dünyaca ünlü markayı getiriyor?

Ferit Şahenk hangi dünyaca ünlü markayı getiriyor?

Doğuş Grubu patronu Ferit Şahenk, İtalyanların dünyaca ünlü markasını Türkiye'ye getiriyor. Bu marka en çok kadınları ilgilendiriyor...

Ferit Şahenk hangi dünyaca ünlü markayı getiriyor?
16px
24px
22.04.2015 05:17
ABONE OLgoogle
Dünyaca ünlü İtalyan kozmetik markası Kiko’nun, Doğuş grubu ile Türkiye’ye geleceği söyleniyor. Uygun fiyatları ile dikkat çeken marka, Türkiye’de hızla mağazalaşacak

Ünlü İtalyan kozmetik markası Kiko, Türkiye’ye geliyor. Doğuş grubu ortaklığında Türkiye’ye adım atacağı söylenen marka, makyaj, cilt bakımı ve kişisel bakım ürünlerini uygun fiyatlara tüketicisiyle buluşturuyor.

Şu anda Türkiye’deki ekibini oluşturmak için görüşmeler yaptığı söylenen markanın, pazarda hızla mağalaşacağı ifade ediliyor.

Ufak metrekarelerde mağaza açmayı planlayan Kiko’nun ürünleri dünyada 600’ün üzerinde noktada satışa sunuluyor.

34 ülkede faaliyette

Kiko, ABD, Arnavutluk, Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Hırvatistan, Kıbrıs, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Macaristan, İrlanda, İtalya, Letonya, Litvanya, Lüksemburg, Makedonya, Malta, Hollanda, Norveç, Polonya, Portekiz, Romanya, Sırbistan, Slovakya, Slovenya, İspanya, İsveç, İsviçre ve İngiltere’nin de aralarında bulunduğu toplam 34 ülkede faaliyet gösteriyor.

1997 yılında kuruldu

1997 yılında Percassi grup bünyesinde kurulan İtalyan profesyonel kozmetik markası Kiko Milano, makyaj, yüz ve vücut bakım ürünleri alanında faaliyet gösteriyor. Her yaştaki kadının güzellik ihtiyacını karşılamayı amaçlayan marka, kaliteli, güvenli ve etkili ürünler üzerine odaklanmış. Güzellik vizyonunu ‘Ne istiyorsan o ol’ şeklinde belirleyen Kiko’nun ürün yelpazesinde 2 bini aşkın ürün bulunuyor.

Ocak ayında Zhenfa ile ortak olmuştu

Son dönemde özellikle yeme-içme sektöründe yaptığı satın almalarla adından sıkça söz ettiren doğuş grubu, kısa süre önce kozmetik sektörüne de adım atmıştı. Bilindiği gibi grup, ocak ayında Zhenfa Limited ile kozmetik sektöründe faaliyet gösterecek ‘Doğuş Zhenfa Kozmetik Tic. AŞ’ adında ortak girişim şirketi kurmuştu.

Eylem Türk/Milliyet
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde