Ferit Şahenk bir yılda Nahita'nın kapısına kilit vurmuş

Ferit Şahenk bir yılda Nahita'nın kapısına kilit vurmuş

Doğuş Grubu patronu Şahenk, geçen yıl Boston'da açtığı restoranı Nahita'nın kapısına da kilit vurmuş.

Ferit Şahenk bir yılda Nahita'nın kapısına kilit vurmuş
16px
24px
24.12.2019 08:21
ABONE OLgoogle

Son zamanlarda bankalara olan borcunu yapılandırmakla uğraşan Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk ile ilgili tatsız bir haber öğendim!

Günaydın'dan Bülent Cankurt'un haberine göre Miami'deki otelini Serdar Bilgili ile ortağı Michael Shvo'ya satan Şahenk, geçen yıl Boston'da açtığı restoranı Nahita'nın kapısına da kilit vurmuş.

Önceki gün Boston'da yaşayan bir arkadaşım aradı. Şahenk'in memleketi Nevşehir'in antik çağdaki adını verdiği restoranın kapısında, 'Permenatly closed' (Kalıcı olarak kapalı) yazıyormuş.

Ferit Bey'in d.ream (rüya) çatısı altında topladığı restoranları, maalesef kendisine kabus yaşatmaya başladı. Umarım bu son olur. 

TÜRK MUTFAĞI 

Türk mutfağının yanı sıra Japon ve Peru yemekleri de sunan Nahita, Bay Village bölgesindeki 100 Arlington Street’te bulunuyordu.

MİAMİ’DEKİ OTELİNİ DE SATMIŞTI

Geçen yıl basına yansıyan övgü haberleriyle gündeme gelen Nahita için Şahenk, Liquid Art House’un sahibi Ruta Laukien ile anlaşmıştı.

Liquid Art House’a ortak olan Şahenk, buranın ismini Nahita yapmıştı. Restoran geçen yıl Tasarım Ödülü’nü kazanmıştı.

ABD’de ortağı Nusret ile açtığı restoranlarla büyüyen Şahenk, sahibi olduğu Miami’deki Raleigh adlı otelini Bilgili Grubu’nun da ortak olduğu bir konsorsiyuma 103 milyon dolara satmıştı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde