Fenerbahçe yönetiminde bardak taştı

Fenerbahçe yönetiminde bardak taştı

Kupa maçında kulübedeki çok başlılık, Deniz'in çıkarken verdiği tepki yönetimi harekete geçirdi. Yeni hoca kriterleri gevşetildi, tecrübeli Pellegrini'ye teklif gitti.

Fenerbahçe yönetiminde bardak taştı
16px
24px
21.06.2020 07:37
ABONE OLgoogle

Fenerbahçe’de Manuel Pellegrini hamlesi gündeme bomba gibi düştü. Şilili çalıştırıcının menajeri Jesus Martinez, sarı lacivertli takımdan hemen takımın başına geçmesi için teklif aldıklarını açıkladı.

Martinez, bu mümkün olmasa da gelecek sezon için bir anlaşmanın olabileceğini dile getirdi. Fenerbahçe’nin sürpriz Pellegrini atağının altında ise Trabzon ile oynanan kupa maçında kenar yönetimi konusunda yaşanan kaos yatıyor. Geçici hoca Tahir Karapınar otoriteyi sağlayamazken, Emre’nin de taktiklere karışması çok başlılığa yol açtı.

EROL BULUT YEDEKTE

Deniz Türüç’ün oyundan alınmasına gösterdiği tepki de bunun sahaya yansıması olarak görüldü. Bu durumdan rahatsız olan yönetim bir an önce yeni teknik direktörü belirleme kararı aldı.

Takımı toparlayacak ve otoriteyi sağlayacak isim olarak ise boşta olan Pellegrini gündeme geldi. Yaş ve Türk futbolunu tanıma kriterleri askıya alınarak 66 yaşındaki Şilili çalıştırıcı ile temasa geçildi.

Pellegrini ile anlaşılamaması halinde ise Erol Bulut’a Resmi teklif yapılması bekleniyor. Başakşehir ile parlak bir sezon geçiren Okan Buruk da listede bulunuyor.

(Fotomaç)

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde