Fenerbahçe yenilmezlik serisini 6 maça çıkardı

Fenerbahçe yenilmezlik serisini 6 maça çıkardı

Sarı-lacivertliler, ilk yarıyı geride kapattığı maçta rakibini Kim Min Jae ve Pelkas'ın golleriyle 2-1 yenerek Konyaspor ile puan farkını indirdi. Fenerbahçe bu galibiyetle yenilmezlik serisini de 6 maça çıkarmış oldu.

Fenerbahçe yenilmezlik serisini 6 maça çıkardı
16px
24px
20.03.2022 17:37
ABONE OLgoogle

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında 1-0 geriye düştüğü maçta İttifak Holding Konyaspor'u 2-1 mağlup ederek kritik bir galibiyete imza attı.

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe, İttifak Holding Konyaspor'u konuk etti.

Sarı lacivertliler, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmayı ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-1 kazandı.

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren goller 66. dakikada Kim Min-Jae ve 88. dakikada Pelkas'tan geldi.

Bu sonuçla son 6 maçta 5. galibiyetini alan Fenerbahçe puanını 53'e çıkardı. Konyaspor ise 55 puanda kaldı.

Maçtan önemli anlar

11' Konyaspor'da Soner Dikmen çok uzaklardan şansını denedi ancak kötü bir vuruş... Soner takım arkadaşlarından özür diliyor.

17' Hızlı gelişen Fenerbahçe hücumunda Zajc ceza yayından, derin pasla ceza sahasına giren Samuel'in önüne bıraktı topu. Samuel bekletmeden vurdu ancak kaleci Sehic'ten çok şık bir kurtarış.

29' Mesut ceza alanı sağ çaprazına koşu atan Zajc'ı gördü, Sloven oyuncu çekip, arka direkteki Rossi'ye ortaladı, Rossi'nin kafa vuruşu üstten aut.

GOL | 35' Sağ kanattan kullanılan taç atışında Cikalleshi içerde bomboş kaldı, Amilton'u gördü. Amilton son anda ayağının ucuyla topa dokundu, Altay topu kontrolü altına almak isterken, Bytyqi araya girdi ve top çizgiyi geçti. Konyaspor ilginç bir golle Kadıköy'de 1-0 önde.

GOL | 65' İrfan Can Kahveci sağ çaprazdan frikiği kullandı, Sehic solundan topu zorlukla çıkardı ancak direkten seken topu çizgide Kim-Min Jae tamamladı. Güney Koreli futbolcu skoru 1-1'e getiriyor.

GOL | 88' Crespo ceza sahası yayındaki Pelkas'a ayağının dışıyla harika bir top gönderdi, Pelkas kontrol edip aynı şıklıkla sağ köşeye vurdu ve Fenerbahçe'yi 2-1 öne geçirdi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde