Fenerbahçe tribünlerinde 'Yönetim istifa' sesleri

Fenerbahçe tribünlerinde 'Yönetim istifa' sesleri

Fenerbahçe'nin Yeni Malatyaspor ile oynadığı maç sırasında sarı lacivertli tribünler ikiye bölündü. Bazı taraftarlar "Yönetim istifa" tezahüratları yaparken, bazı taraftarlar protesto edenleri ıslıkladı.

Fenerbahçe tribünlerinde 'Yönetim istifa' sesleri
16px
24px
26.12.2021 21:00
ABONE OLgoogle

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 19. ve ilk yarının son haftasında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'u konuk etti.

Sarı-lacivertli taraftarların bir bölümü, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçında yaptıkları tezahüratlarla tepki gösterdikleri başkan Ali Koç ve yönetimi istifaya davet etti.

Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşma için tribündeki yerlerini alan taraftarlar, futbol takımının yaşadığı kötü gidiş nedeniyle başkan Ali Koç ve yönetime tepkisini dile getirdi.

Fenerbahçe taraftarı, "Ali Koç istifa" ve "Yönetim istifa" şeklinde tezahüratlarda bulundu.

Oyuncular ıslıklandı

 Fenerbahçeli taraftarlar, ısınmak için sahaya çıkan sarı-lacivertli futbolcuları protesto etti.

Fenerbahçe taraftarı, Yeni Malatyaspor maçı öncesi ısınmak için sahaya çıkan sarı-lacivertli futbolcuları protesto etti. Bu sırada statta yüksek sesle müzik çalındı.

Daha sonra taraftarlar futbolcuları tribüne çağırdı, futbolcular da tribünlere giderek, taraftarları alkışladı. Bu sırada bazı taraftarlar ıslıklarla protesto ederken, bazıları ise alkışladı.

Sarı lacivertli taraftarlar karşılaşmadan yarım saat öncesinde statta ‘Formayı çıkarın, çıplak oynayın’ şeklinde tezahüratlarda bulunarak, takıma tepki gösterdi.

TARAFTAR İKİYE BÖLÜNDÜ

Süper Lig 19. haftasında Yeni Malatyaspor’u konuk eden Fenerbahçe’de taraftarlar ikiye bölündü. Karşılaşma öncesi futbolcuları ve yönetimi protesto eden taraftarlar, Fenerbahçe’nin maçın başında Filip Novak’ın attığı golle öne geçmesine rağmen tepkilerine ara vermedi.

Takım 1-0 öndeyken “Yönetim istifa” tezahüratları yapan bazı taraftarlar, Başkan Ali Koç’a da tepki gösterdi. Protesto seslerinin yükseldiği sırada, diğer Fenerbahçeli taraftarlar da ıslıklarla tepki tezahüratlarına karşı çıktı.

FENERBAHÇE AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Sarı lacivertli kulüp maçtan önce yaptığı duyuruda “Bu akşam Takımımızın, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynayacağı maçta da taraftarlarımızın; maç boyunca görüşleri her ne olursa olsun, tezahüratları her ne yönde olursa olsun tribünlerimizin birbirimizin görüşlerine saygı duymaları ve taraftarlarımız arasında hiçbir gerginlik yaşanmaması önemlidir” ifadelerini kullanmıştı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde