Fenerbahçe taraftarı yönetimi yine istifaya davet etti!

Fenerbahçe taraftarı yönetimi yine istifaya davet etti!

Fenerbahçe taraftarı, Kayserispor karşısında 61. dakikada 2-0 geriye düşen takımlarını protesto etti. Taraftarlar yenilen golden sonra alkışla protestoda bulunup ardından Alanyaspor maçında olduğu gibi yönetimi istifaya davet etti!

Fenerbahçe taraftarı yönetimi yine istifaya davet etti!
16px
24px
07.11.2021 18:16
ABONE OLgoogle

Süper Lig’in 12. haftasında oynanan Fenerbahçe-Kayserispor karşılaşmasında sarı-lacivertli takım futbolculara ve yönetime tepki gösterdi. Taraftarlar, 61. dakikada yedikleri golden sonra 2-0 geriye düşen takımlarını alkışla protesto etti.

Ligde 3 maçtır kaybeden Fenerbahçe, Kayserispor karşısında da ışık veren bir futbol sergileyemedi. Ülker Stadyumu’nda tribünleri dolduran sarı-lacivertli taraftarlar, tıpkı Alanyaspor maçı sonunda olduğu gibi “Yönetim istifa” şeklinde tezahüratta bulundu.

Fenerbahçe, 4 kez direğe takıldığı maçta Kayserispor ile 85’te Zajc ve 90+9’da Mesut Özil’in penaltıdan attığı gollerle 2-2 berabere kaldı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde