Fenerbahçe’nin dünya yıldızı futbolcusunda korona çıktı

Fenerbahçe’nin dünya yıldızı futbolcusunda korona çıktı

Fenerbahçe Kulübü, futbol takımından bir oyuncuda ve bir sağlık heyeti çalışanında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) bulgularına rastlandığını açıkladı.

Fenerbahçe’nin dünya yıldızı futbolcusunda korona çıktı
16px
24px
25.03.2020 16:54
ABONE OLgoogle

Fenerbahçe'nin, 1 oyuncu ve 1 sağlık çalışanında corona virüs bulgularına rastlandığını açıklamasının ardından, test sonucunun pozitif çıkan futbolcunun Max Kruse olduğu ve tedbir amaçlı olarak hastaneye götürüldüğü öğrenildi...

Sarı lacivertliler, yapılan test sonrası yapılan açıklamada 1 futbolcu ve kulüp çalışanında corona virüs (Covid-19) bulgularına rastlandığını bildirdi.

Kulüp tarafından oyuncu ve kulüp çalışanının adı açıklanmazken, Hürriyet, bu bilgiye ulaştı.

Hürriyet’ten Mehmet Üstündağ’ın haberine göre Fenerbahçe'nin Alman yıldızı Max Kruse'nin, yapılan testler neticesinde corona virüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi.

32 yaşındaki oyuncu, daha önce de hastalıkla ilgili olarak yaptığı açıklamada aşı bulunamamasına tepki göstermiş ve “Fenerbahçe, gerekli önlemleri alıp, bize uyarılar yaptı. Evden çıkmıyoruz. Ancak sürekli evde kalınca da yemeden durmak zor! Mümkün olduğunca sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Henüz bu virüsün aşısının bulunmamış olması çok aptalca” ifadelerini kullanmıştı.

Max Kruse, corona virüs bulgularına rastlanılmasının ardından tedavi amacıyla hastaneye yatırıldı.

Fenerbahçe şu açıklamayı yapmıştı:

"Futbol A Takımımızın oyuncuları, teknik kadrosu ve idari çalışanları bugün Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde koronavirüs testinden geçmiştir. Yapılan tetkiklerde bir oyuncumuzda ve bir sağlık heyeti çalışanımızda yeni tip koronavirüs (COVID-19) bulgularına rastlanmıştır.

Oyuncumuzun ve sağlık heyeti çalışanımızın ileri tetkiklerinin ve tedavilerinin yapılması amacıyla hastaneye sevkleri gerçekleştirilmiştir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde