Fenerbahçe, logolu maske satışına başladı

Fenerbahçe, logolu maske satışına başladı

Fenerbahçe, Koronavirüs salgını günlerinde üzerinde kulüp logosu olan koruyucu sağlık maskelerini internet sitesi üzerinden satışa sundu.

Fenerbahçe, logolu maske satışına başladı
16px
24px
31.05.2020 20:20
ABONE OLgoogle

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Farkındalık yaratma adına önemli bir adım atan kulübümüz, yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgını karşısında alınan önlemlerin başında gelen ve kullanımı zorunlu hale getirilen koruyucu sağlık maskelerini logolu olarak üretip, bugün itibarıyla www.fenerium.com.tr adresinden satışa sundu.

Galatasaray, lisanslı maske satışına başlıyor

Sağlık protokolüne uygun bir şekilde; 6,5 cm x 9,5 cm ölçülerinde, yüzde 80 pamuktan üretilen ve dış yüzeyi antibakteriyel özelliği sayesinde 40 derecede 30 yıkamaya kadar 8 saat koruma sağlayan Fenerbahçe logolu koruyucu maskeler, korumalı filtre özelliğiyle dikkat çekiyor" denildi.

Açıklamada, maskelerin yarından itibaren de Fenerium mağazalarındaki yerini alacağı belirtildi. Maskeler, 24,90 TL'den satışa sunuldu. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde