Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında '3 Temmuz' kapışması

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında '3 Temmuz' kapışması

Fenerbahçe Kulübü'nün yayınladığı 3 Temmuz mesajı sonrası Trabzonspor'dan da bir paylaşım geldi. Fenerbahçe, Trabzonspor'un paylaşımına yanıt verirken, bordo-mavili kulüp sonrasında bir paylaşım daha yaptı

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında '3 Temmuz' kapışması
16px
24px
03.07.2022 11:34
ABONE OLgoogle

3 Temmuz 2011’de FETÖ tarafından organize edilen Şike Davası süreci, geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Kulübü’nün tüm suçlamalardan beraat etmesiyle noktalandı.

Ancak Fenerbahçe ve Trabzonspor arasında süren gerilim bir türlü bitmedi.

Şike Davası’nın 11. yıldönümü nedeniyle saat 00.00’da paylaşım yapan Fenerbahçe’ye Trabzonspor karşılık verdi. Ancak burada bitmedi.

İki kulübün Twitter’daki paylaşım savaşı gece geç saatlere kadar sürdü. Sarı lacivertli kulüp sabah erken saatlerde yine 3 Temmuz’la ilgili paylaşım yaparak seriye devam ederken bordo mavililer de sessiz kalmadı…

İlk olarak Twitter’da profil resmini 5 yıldızlı logosuyla değiştiren Fenerbahçe, kapak fotoğrafına da aynı fotoğrafı koydu.

Saat 00.00’ı gösterdiğinde Fenerbahçe, “Bugün, bir 3 Temmuz’da daha, bu kez her şey bambaşka! Bugün, bir 3 Temmuz’da daha, hırsımız ilk günden fazla! Bugün, bir 3 Temmuz’da daha, vakur duruşumuzla, Biz susuyoruz!” yazılı bir video paylaştı.

Videoda Başkan Ali Koç dahil olmak üzere kulübün önde gelen isimleri ve taraftarların susarak durduğu görüntüler yer aldı.

Resmi internet sitesinden yapılan paylaşımda ise şu ifadelere yer verildi:

“Bugün 3 Temmuz 2022. Ama bizim için 3 Temmuz hep 2011! Biz konuştuk, Susmadık, Geri adım atmadık, Onların en güçlü zamanında, Milyonlar tek yürek, tek başımıza savaştık! “Ne Şikesi Memleket Elden Gidiyor” derken biz, Fenerbahçe suçlu diyenlere gereken cevabı hakla, hukukla verdik! “Deliller var” diyenlere “En Büyük Delillimiz Alın Terimiz” dedik, Fenerbahçe yok edilmek istendi, siper olduk teslim olmadık! Ne kupamızı verdik ne adımızı kirlettirdik! Fenerbahçe'ye el sürmelerine izin vermedik! Bugün, bir 3 Temmuz'da daha, bu kez her şey bambaşka! Bugün, bir 3 Temmuz'da daha, hırsımız ilk günden fazla! Bugün, bir 3 Temmuz'da daha, vakur duruşumuzla, Biz susuyoruz! Kim suçlu biliyoruz! Suçlular hesap verecek, bekliyoruz! 3 Temmuz'un 11.yıldönümünde, Fenerbahçe'ye uzanan eller kırıldı, Şimdi hesap vermelerini istiyoruz!”

Trabzonspor da paylaşım yaptı, Fenerbahçe yanıt verdi

Öte yandan Trabzonspor Kulübü de, resmi Twitter hesabından bir 3 Temmuz paylaşımında bulundu.

Paylaşımda “3 Temmuz, UEFA, Şikeci Futbol Kulüpleri Listesi, Malumun İlanı” denildi.

Fenerbahçe, Trabzonspor’un bu paylaşımına yine sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Paylaşımda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’a yazdığı yazıya yer verildi.

Trabzonspor Kulübü, daha sonra Twitter hesabından yeni bir paylaşımda daha bulundu.

Paylaşımda “Konuşacak kelime bulamadığı için susanlara özel Türkçe Sözlük” denildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde