Fenerbahçe formalarında neden 5 yıldız yok?

Fenerbahçe formalarında neden 5 yıldız yok?

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün 2022-2023 futbol sezonunda giyeceği formalar tanıtıldı.

Fenerbahçe formalarında neden 5 yıldız yok?
16px
24px
20.07.2022 08:47
ABONE OLgoogle

Fenerbahçe'de 2022-2023 forma tanıtımı Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda gerçekleştirildi. Etkinliğe Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri, Puma Türkiye Genel Müdürü Taner Seyis ve davetliler katıldı.

Tanıtım videolarının izletildiği ve sanatçı Ece Seçkin'in sahne aldığı etkinlikte daha sonra forma tanıtımına geçildi.

Fenerbahçe'nin yeni sezon formalarını oyuncular Sarp Akkaya, Afra Saraçoğlu ve Sarp Can Köroğlu tanıttı.

Formaları giyen ünlüler, formaları çok beğendiklerini ifade ettiler.

İç saha forması olarak nitelendirilen çubuklu formada her bir çubuğun arasındaki beyaz çizgi dikkat çekerken; bu detay kulübe ismini veren ünlü deniz fenerinin yaydığı beyaz ışığı temsil ettiği öğrenildi.

FORMA KAÇ TL?

Çubuklu, sarı ve lacivert formaların fiyatı fenerium.com'da 629 TL'den satılıyor.

Formaların tanıtım lansmanında dünyanın en hafif formaları olduğu bilgisine yer verildi.

FORMADA NEDEN 5 YILDIZ YOK?

Formalarda 5. Yıldız yer almadı. Ali Koç yaptığı bir açıklamada 5 yıldızlı formaların gelecek sezondan itibaren kullanılacağını açıklamıştı.

Ali Koç açıklamasında, "Gelecek sezonki formaları ısmarladık. Hazır formalar. Bu yüzden 2023-24 sezonundan itibaren armamıza 5 yıldızı koyacağız. Fenerium ürünlerine şimdiden 5 yıldızı koyacağız." ifadelerini kullanmıştı.

'Bu sene satış rekoru kıralım'

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, “Her sene çubuklu formamız var. Her sene yapılan formaya değişik bir yorum getirmek de kolay değil” diyerek, “Bu seneki detaylar çok yerinde olmuş. 115 yıllık gurur dolu tarihimizi, Atatürk sevgisini ve Cumhuriyet’in değerlerini formalarımızda gördük. Deplasman formamız da çok güzel. Göreceksiniz bu sene çubuklu formaya yakın bir ilgi olacak. Özellikle bu formanın kadınlarda çok güzel duracağını da düşünüyoruz. Bakalım bu sene hangi forma ne kadar satacak. Kombineleri tüketme konusunda rekor kırdık, saatler içinde tükendi. Taraftarlarımıza çok çok teşekkür ediyorum. Onların gücü, sevgisi ve aşkı, dünyada eşi benzeri olmayan seviyede. Bunu da her sene gösteriyorlar. Sizlerden ricam, bu sene satış rekoru kıralım. Geçtiğimiz sezon rekoru kırdık. En çok 2012-2013 sezonunda forma satmışız. Kendi mağazalarımızdan 350 bin satış yapmışız. Geçen sezon 352 bin 348 adet satış yaptık. Fenerbahçe artık dizayn konusunda çok daha özgür. Bundan sonraki sezonun dahi formalarını neredeyse hazırladık. 72 gram olan bu formalarda çok ileri teknoloji kullanılıyor. Bu sene bu formalardan 5 bin adet satacağız, fiyatı 1907 TL olacak. Diğer formalar ise 629 TL olacak” şeklinde konuştu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde