Fenerbahçe'den üyelik aidatlarına şok zam!

Fenerbahçe'den üyelik aidatlarına şok zam!

Fenerbahçe Spor Kulübü 2022 yılı aidat ödemeleri için üyelere mesaj göndermeye başladı.

Fenerbahçe'den üyelik aidatlarına şok zam!
16px
24px
18.01.2022 14:22
ABONE OLgoogle

Geçen yıl haziran ayında yapılan Fenerbahçe Genel Kurulu'nda üyelik aidatlarındaki rekor artış taraftarın tepkisine neden olmuştu.

Fenerbahçe'nin Genel Kurulu'nda yıllık aidatın 50 liradan 500 liraya çıkartılması şeklindeki kararın kabul edilmesinin ardından tartışma çıkmıştı. Başkan Ali Koç’un tribüne giderek itirazda bulunan kongre üyeleri ile konuşarak sakinleştirmişti. 

Ali Koç, yaptığı açıklamada ise şunları söylemişti, "121 kongre üyemizin imzaladığı bir önerge var. Sıkıntıları biliyorsunuz, aidat konusunu bizim belirlememiz yakışmıyor, sizler belirleyeceksiniz. Aidat konusunda 121 üye 250 lirayı öneriyor. Hassas bir konu biliyorum ama biz geldiğimizde durumların nasıl olduğunu anlatmaya çalışıyoruz. Biz enkaz edebiyatı yapmıyoruz. Bize göre doğru rakam 500 liradır. Herhangi bir emrivaki de yapmak istemiyoruz. Bir rakamı oyladıktan sonra geriye dönüş yok.".

AİDATLARI ÖDEYİN MESAJI

Fenerbahçe Spor Kulübü, şimdi üyelere mesaj atarak 500 Liralık aidatların ödenmesini istedi.

Fenerbahçe Kulübü'nün mesajı şöyle:

"Fenerbahçe Spor Kulübü 2022 yılı aidat ödeme dönemi başlamıştır. 2021 yılı Olağan Seçimli Genel Kurulumuza katılım gösteren kongre üyelerimizin oylarıyla kulüp aidatımız 1 Ocak 2022 itibarıyla 500 TL olarak belirlenmiştir. Kulübümüz, Değerli Üyelerimizin online aidat ödemelerinde kredi kartına vade farksız 3 taksitle ödeme kolaylığı sunmaktadır.

500.00 TL üyelik aidat ödemenizi 31 Mart 2022 tarihine kadar bit.ly/3qVG6Zv web adresinde belirtilen ödeme kanalları ile yapabilirsiniz. 
Fenerbahçe Spor Kulübü"

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde