Fenerbahçe büyük fırsat tepti!

Fenerbahçe büyük fırsat tepti!

Fenerbahçe, öne geçtiği maçta deplasmanda karşılaştığı Antalyaspor ile berabere kalarak, lider Trabzonspor'un puan kaybettiği haftada farkı indirme şansını kullanamadı. Fenerbahçe'nin başına ikinci kez geçen İsmail Kartal, ilk maçından bir puanla ayrıldı.

Fenerbahçe büyük fırsat tepti!
16px
24px
15.01.2022 21:05
ABONE OLgoogle

Süper Lig’in 21. haftasında Fraport TAV Antalyaspor, sahasında Fenerbahçe’yi konuk etti. Antalya Stadyumu’nda oynanan karşılaşma karşılıklı gollerle 1-1 berabere sona erdi. Fenerbahçe Jose Sosa ile öne geçerken, Antalyaspor Doğukan Sinik ile bir puanı kurtardı.

Fenerbahçe’de teknik direktörlük koltuğuna oturan İsmail Kartal, 2421 gün sonra yeniden sarı-lacivertli kulübün yedek kulübesinde maça çıktı. İsmail Kartal, ikinci döneminin ilk maçında sahadan beraberlikle ayrıldı. Maç boyunca hücumda oldukça etkisiz bir görüntü sergileyen ve pozisyon üretmekte sıkıntı çeken İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, öne geçmesine rağmen bir puana razı oldu.

Bu beraberlikle Antalyaspor puanını 23’e, Fenerbahçe ise 33’e yükseltti. Trabzonspor’un Sivas deplasmanından beraberlikle döndüğü haftada üç puan alamayan Fenerbahçe, aradaki 17 puanlık farkı eritme şansını kullanamadı.

FENERBAHÇE İLK YARI ŞUT ÇEKEMEDİ

Oldukça temposuz ve pozisyon açısından kısır geçen maçın ilk yarısını Fenerbahçe, şut çekemeden tamamladı. Antalyaspor ise yakaladığı birkaç pozisyonda kaleci Berke Özer’i geçmeyi başaramadı.

İkinci yarıda yapılan oyuncu değişiklikleri de maçtaki tempoyu arttırmadı. Karşılaşmada 72. dakika oynanırken Fenerbahçe öne geçti. Sol kanattan kazanılan serbest vuruşu kullanan Jose Sosa’nın doğrudan kaleye gönderdiği vuruşunda meşin yuvarlak Ruud Boffin’in yanından ağlarla buluştu. Bu golün ardından beraberlik için yüklenen Antalyaspor, aradığı golü 81. dakikada buldu.

FENERBAHÇE ÖNE GEÇTİ

Sağ kanattan kazanılan serbest vuruşu kullanan Admir Mehmedi’nin ceza alanına gönderdiği ortasında, Berke Özer’in elinden kaçırdığı topa önce Naldo’nun yaptığı vuruşta meşin yuvarlak savunmadan geri geldi. Ardından topu önünde bulan Doğukan Sinik’in ceza yayından bekletmeden yaptığı vuruşta meşin yuvarlak ağlarla buluştu.

Bu pozisyonda sakatlık geçiren Fenerbahçe kalecisi Berke Özer, karşılaşmaya devam edemedi. Osman Ertuğrul Çetin, Berke Özer’in yerine giren isim oldu. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 1-1 sona erdi.

Fenerbahçe, 90 dakikayı 4 şutla tamamlarken, Antalyaspor rakip kaleye 14 şut çekti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde