Fenerbahçe PFDK’ye sevk edildi

Fenerbahçe PFDK’ye sevk edildi

Fenerbahçe, Ümraniyespor ve Ümraniyespor Başkanı Tarık Aksar Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi. Fenerbahçe taraftarları, karşılaşmada Hizbullah aleyhine tezahürat yapmıştı.

Fenerbahçe PFDK’ye sevk edildi
16px
24px
20.05.2023 05:00
ABONE OLgoogle

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe ile HangiKredi Ümraniyespor’u ve kulübün başkanı Tarık Aksar’ı Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

TFF’den yapılan açıklamada, Fenerbahçe’nin Spor Toto Süper Lig’in 34. haftasında Trabzonspor’la oynadığı maçta taraftarının neden olduğu tezahürat nedeniyle PFDK’ye sevk edildiği belirtildi. Fenerbahçe taraftarları, Trabzonspor maçında “Mecliste Hizbullah istemiyoruz” şeklinde tezahüratta bulunmuştu.

Ümraniyespor Kulübünün ile kulüp başkanı Tarık Aksar’ın ise sosyal medya hesaplarından hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamaları nedeniyle disiplin kuruluna sevklerinin gerçekleştiği kaydedildi. 

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde