Fenerbahçe, Kasımpaşa'ya da yenilerek yara aldı

Fenerbahçe, Kasımpaşa'ya da yenilerek yara aldı

Deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşan Fenerbahçe, bir şutunun direkten döndüğü, bir golünün sayılmadığı maçta rakibine 2-0 yenilerek Avrupa kupalarına katılma yarışında yara aldı. Kasımpaşa ise düşme hattından uzaklaşarak rahat bir nefes aldı. Maça iki VAR kararı damga vurdu.

Fenerbahçe, Kasımpaşa'ya da yenilerek yara aldı
16px
24px
21.06.2020 18:22
ABONE OLgoogle

Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaştı. İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmada Kasımpaşa, ikinci yarıda bulduğu gollerle galibiyete uzandı.

Fenerbahçe ve Kasımpaşa'nın oyunda üstünlük kuramadığı, temposu zaman zaman artan ancak genelde orta saha mücadelesi olarak geçen maç, izleyenlere pek keyif vermedi.

Luiz Gustavo'nun savunmanın ortasında oynaması ile orta sahadaki etkinliği azalan Fenerbahçe, oyun kurmakta zorlandı. Muriqi, Ferdi ve Rodrigues'in etkisiz oyunu da Fenerbahçe'nin hücumda etkinliğini azattı.

Kasımpaşa ise özellikle fizik gücüyle dikkat çekti. Özellikle ikinci yarıda hızlı hücumlarla sonuca giden Kasımpaşa, Fenerbahçe'yi yenerek çıkışını sürdürdü. Golü bulduktan sonra iyi kapanan Kasımpaşa, rakibine pozisyon vermedi.

Karşılaşmaya iki VAR kararı damga vurdu. Fırat Aydınus, Kasımpaşa'ya verdiği penaltı kararını ve Fenerbahçe'nin attığı golü VAR uyarısı sonrası iptal etti.

İlk yirmi dakikası temposuz ve pozisyonsuz geçen karşılaşmada bu dakikadan sonra iki takım da net fırsatlar yakaladı. Ancak Ozan Tufan'ın bir vuruşunda topun direkten döndüğü ilk yarıdan gol sesi çıkmadı.

İkinci yarı da temposuz geçti. Kasımpaşa, yakaladığı hızlı hücum fırsatlarında iki gol bulunca, galibiyete uzandı. Fenerbahçe ise rakibine baskı kurmakta zorlandı.

Fenerbahçe'yi mağlup eden Kasımpaşa, puanını 32 yaparak ligde kalma yolunda rahat bir nefes aldı. Fenerbahçe ise, aldığı mağlubiyetle 43 puanda kaldı ve Avrupa kupalarına katılma yarışında yara aldı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde