Fenerbahçe İsmail Kartal için yeni bir formül arıyor

Fenerbahçe İsmail Kartal için yeni bir formül arıyor

Fenerbahçe'nin başına geçtikten sonra çok iyi bir ivme yakalayan İsmail Kartal'ın geleceği tartışılıyor. Yönetim, tecrübeli hocanın kalması için farklı bir rol arayışında.

Fenerbahçe İsmail Kartal için yeni bir formül arıyor
16px
24px
02.05.2022 13:00
ABONE OLgoogle

Fenerbahçe , bitime 3 maç kala Konyaspor ile puan fakını 4’e yükseltti ve ligi ikinci bitirme yolunda büyük avantaj elde etti. Takımın ayağa kalkıp Devler Ligi hedefine emin adımlarla yürümesinde en büyük pay sahibi, sezon ortasında göreve gelen İsmail Kartal.

Tecrübeli teknik adam, başarılı performansıyla taraftarın tam desteğini aldı. Tribünler her maçta Kartal’a sevgi gösterisinde bulunup, yeni sezonda da takımın başında kalmasını istiyor. Ancak Ali Koç ve yönetimi, alınan sonuçlara rağmen yabancı teknik teknik direktör planından geri adım atmıyor.

Jorge Jesus ile görüşmelerde önemli aşama katedildi. Portekizli çalıştırıcıyla kısa sürede anlaşma sağlanması muhtemel. Diğer yandan yönetim, İsmail Kartal’la yolları ayırmak da istemiyor. Sarı-Lacivertliler, 60 yaşındaki teknik adamın bir şekilde kulüpte kalması için formül arayışında.

Yardımcı antrenör kapısını kapattı

Fanatik'in haberine göre, Kartal, kesin bir dille kimsenin ikinci adamı olmayacağını söyleyerek ‘yardımcı antrenör’ kapısını kapattı. Yönetimin başarılı çalıştırıcıyı ikna etmek için farklı bir rol bulması gerek. Sportif direktörlük bunlardan biri, ancak muhtemelen gelecek olan yabancı teknik adam, transferden A takım yapılanmasına kadar geniş yetkilere sahip olacak. Bir diğer alternatif ise İsmail Kartal’ın, Samandıra Tesisleri, altyapının merkezi Dereağzı Tesisleri ve yönetim arasında köprü görevi göreceği bir pozisyonda çalışması.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde