Fenerbahçe, Bayern Münih'e 6-1 yenildi

Fenerbahçe, Bayern Münih'e 6-1 yenildi

Bayern Münih Fenerbahçe maçı ile Audi Cup'ta heyecan devam etti. Alman devi Fenerbahçe'yi 6-1'lik skorla farklı mağlup etti. Fenerbahçe yarın üçüncülük maçında Real Madrid'le karşılaşacak.

Fenerbahçe, Bayern Münih'e 6-1 yenildi
16px
24px
30.07.2019 20:49
ABONE OLgoogle

Audi Cup yarı final maçında Bayern Münih'le Fenerbahçe, Bayern'in evi Allianz Arena'da bir araya geldi. Kanarya için kabus gibi geçen maçta Panzerler sahadan 6-1 mağlup ayrıldı. Fenerbahçe üçüncülük maçında yarın Real Madrid'le; Bayern Münih ise finalde Tottenham'la karşı karışıya gelecek.

Dk. 5: Fenerbahçe, Max Kruse ile gole yaklaştı. Rodrigues ile Kruse ikilisinin birlikteliğinde Kruse'nin şutu yandan dışarı gitti.

GOL! Dk. 22: Bayern Münih, Renato Sanches'in golüyle 1-0 öne geçti.

GOL! Dk. 28: Bayern Münih'te Coman, soldan çizgiye indi ve penaltı noktasına yerden çıkardı. O bölgeye atak yapan Leon Goretzka, topu ağlara gönderdi.

GOL! Dk. 31: Thomas Müller, Nabil Dirar'ın büyük hatasını çok iyi değerlendirdi: 3-0.

GOL! Dk. 40: Bayern Münih çok rahat oynuyor. Panzerler Kingsley Coman'la skoru 4-0 yaptı.

PENALTI VE GOL! Dk. 44: Isla ceza sahasında rakibini düşürdü, hakem beyaz noktayı gösterdi. Müller beyaz noktadan affetmedi: 5-0.

Dk. 46: Ersun Yanal ikinci yarıya değişikliklerle başladı. Mehmet Ekici, Isla ve Rodrigues çıktı, Reyes, Zajc ve Murat Sağlam girdi.

GOL! Dk. 58: Thomas Müller ilginç bir golle skoru 6-0'a getirdi. Gol esnasında Fenerbahçe'nin 10 saha içi oyuncusu da karşı yarı sahadaydı.

GOL! Dk. 64: Fenerbahçe, Max Kruse'nin şık golüyle ilk golünü buldu!

Dk. 73: Nabil Dirar taraftarların kendisini ıslıklamasına tepki gösterdi ve durup topu taca atarak oyunu terk etmek için kenara yöneldi! Nabil Dirar, Ersun Yanal ve yedek kulübesindeki arkadaşlarının telkinleriyle sahaya döndü.

Maçta başka gol olmadı ve müsabaka 6-1 sona erdi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde