Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un astroloji haritasında ne var?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un astroloji haritasında ne var?

Bir sene öncesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğalgaz müjdesini, 10 Kasım Azerbaycan zaferini, 2020'den itibaren artan orman yangınlarını, İzmir depremini bilen astroloji uzmanı Nihan Urel, şimdi de Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un astroloji haritasını yorumladı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un astroloji haritasında ne var?
16px
24px
08.10.2021 09:20
ABONE OLgoogle

Nihan Urel, Ali Koç ve Fenerbahçe haritaları arasında kadersel bağ olduğunu, Koç’un adeta Fenerbahçe’nin klasmanını yükseltmek, Avrupa spor klüpleri klasmanına çıkartmak için doğduğunu, yaşamındaki en önemli motivasyonun Fenerbahçe olduğunu, sabahları Fenerbahçe’ye uyandığını söyledi. 

Önümüzdeki sezonlarda Fenerbahçe’nin yıldızının çok parlak olduğunu söyleyen Urel, 2022 sezonunda şampiyon olmasa bile Fenerin yıldızının iyice parlayacağını açıkladı.

Ali Koç’un haritasındaki Güneş ve Lilith kavuşumuna dikkat çeken Nihan Urel, hemen hemen aynı açının Ömer Koç’un ve  rahmetli Mustafa Koç’un da haritasında olduğunu, bu açının anne ve babayla ilgili ailevi bir sırra işaret ettiğini söyledi.

VİDEONUN TAMAMI AŞAĞIDA

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde