Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'dan transfer müjdesi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'dan transfer müjdesi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Sarı-Lacivertli kulübün Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'dan transfer müjdesi
16px
24px
27.07.2019 12:03
ABONE OLgoogle

Başkan Ali Koç, Fener Ol kampanyasında 200 milyon TL hedeflediklerini ve 150 milyon TL gelir elde ettiklerini açıkladı. Koç, taraftara transfer müjdesi vererek "Transferlerimiz bitmemiştir. Bir 6 numara, bir stoper ve forvet alacağız" dedi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Sarı-Lacivertli kulübün Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirdiği Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Başkan Ali Koç, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'i hedef alarak "Rakiplerimizden birinin başkanının kampanyamıza dil uzatmasını üzülerek izledik. Biz tenhada da kalabalıkta da aynı konuşan insanlarız!" diyerek yanıt verdi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç 3 Temmuz 2011 olayının çok uzadığını belirterek, "3 Temmuz artık çok uzadı. Biz de çok sabırsızlanıyoruz camia olarak. 13. duruşma yapıldı. İnşallah bu sene içinde bazı kararlar alınır" dedi.

Ali Koç Fenerbahçe'nin efsane ismi Can Bartu'nun heykelinin dikileceğinin müjdesini Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda verdi. Koç, "Efsanemiz Can Bartu'nun heykeli yapılacak. Bu projeyle ilgilenmek isteyen sanatçılarımız varsa bizimle temasa geçsinler" şeklinde konuştu.

"Çok şükür ki Avrupa'dan men kararı çıkmadı"

Sarı-Lacivertli kulübün Avrupa kupalarından ceza almamasının önemli bir sonuç olduğunu ifade eden Ali Koç, Çok şükür ki Avrupa'dan men kararı çıkmadı. Bu aslında çok büyük bir başarıdır. Hem prestij hem mali olarak önemlidir. Çok önemli bir sonuçtur. Bankalar Birliği ile görüşmelerimiz devam ediyor. Gönül isterdi ki, böyle şeylere ihtiyacımız olmasın. Ancak devraldığımız bu borç batağından kurtulmalıyız. Mali bağımsızlığımızı ilan edip, daha sağlıklı kararlar almalıyız" şeklinde konuştu.

"Fenerbahçeliler her zaman Fener olurlar"

Sarı-Lacivertli kulübün başlattığı Fener Ol kampanyası ile ilgili görüşlerini de belirten Başkan Koç şunları söyledi:

"Fener Ol kampanyasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu çok uzun bir yolculuk. Fenerbahçeliler her zaman Fener olurlar. Rakiplerimizden birinin başkanının kampanyamıza dil uzatmasını izledik. Fener Ol'da 150 milyon liraya ulaştık. Bu sene hedefimiz 200 milyon liraydı zaten. Bu kampanya devam edecek. Daha gidecek çok yolumuz var. Sıkıntılı bir yolculuk ama bir tane Fenerbahçe var. Fenerbahçe'yi çok daha sağlıklı bir duruma getirmemiz lazım. Bir SMS deyip geçmeyin. Sadece Acun Ilıcalı'nın yaptığı kampanyada 1,1 milyon, toplamda 1,6 milyon SMS atıldı. Bugüne kadar yapılan kampanyaların çok üzerinde bir kampanya olmuştur"

Transfer müjdesi

Fenerbahçe Futbol Takımı'na takviye yapacaklarını söyleyen Ali Koç, "Bu zamana kadar yaptığımız 7 transfer doğru istikamettedir. Transferlerimiz bitmemiştir. Bir 6 numara, bir stoper ve bir forvet alacağız. Ama içinde bulunduğumuz durum nedeniyle parayı basıp alamıyorsun. Dışarıdan atıp tutmak kolay. Tamamen hocamızın istekleri ve arzuları doğrultusunda, sportif direktörümüzün istekleri doğrultusunda bir transfer politikası belirledik. 1 veya 2 stoper, 1 orta saha ve 1 forvet daha alacağız. Ancak bazı şartlar da var. Kolay değil" ifadelerini kullandı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde