Fatoş Altınbaş'dan Londra açıklaması: Kapatmadık taşınma kararı aldık

Fatoş Altınbaş'dan Londra açıklaması: Kapatmadık taşınma kararı aldık

Mevaris markasının kurucusu Altınbaş Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Fatoş Altınbaş, "Londra'daki mağazasını boşalttı" şeklinde çıkan haberlere açıklama yaptı.

Fatoş Altınbaş'dan Londra açıklaması: Kapatmadık taşınma kararı aldık
16px
24px
21.03.2022 13:39
ABONE OLgoogle

Altınbaş Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Fatoş Altınbaş'tan yapılan açıklama şöyle:

Bugün (21.03.2022) Türkiye’nin en itibarlı medya markalarının başında yer alan bir gazetede çıkan, Mehmet Üstündağ tarafından kaleme alınan “Londra macerası çabuk bitti” haberi gerçeği yansıtmamakla birlikte birçok bilgi yanlışlığı içermektedir.

Gazetecilik değerlerinden ve görev gerekliliklerinden çok uzak bir tutumla haberin kaynağına ulaşmadan, sormadan ve araştırmadan kasıtlı bir şekilde yapılan yalan haberler, online yayınlar tarafından yine aynı bilinçsiz ve taraflı tutumlar sebebiyle yayılmaya devam etmektedir. Fatoş Altınbaş'ın Londra macerası çabuk bitti!

İngiltere’nin en köklü ve en itibarlı gazetesi Financial Times’a haber olmuş, yatırımları büyüyerek devam eden, koleksiyonları büyük ilgi gören Mevaris markası ve kurucusu Fatoş Altınbaş için yapılmaya çalışılan itibarsızlaştırma çalışmaları ile saygın kurumlar manipüle edilmektedir.

Mevaris markasının Londra yatırımları büyüyerek devam etmektedir. Markanın yurtdışındaki ilk butiği 2019 yılında Burlington Arcade’de açılmış, 3 yıl başarıyla ticaret yapmış, kira sözleşmesinin dolması üzerine, ticari olarak daha elverişli olduğu görülen Knightsbridge bölgesine taşınma kararı alınmıştır.

Ayrıca kapanan mağazanın kira bedeli 50 bin değil 14bin pound tutarındadır.

Mimari tasarım ve dekorasyon çalışmaları devam eden yeni adresin açılışı için çalışmalar tüm hızıyla devam etmektedir ve açılış haberi en kısa zamanda sizlerle paylaşılacaktır.

Haberde yaratılmak istenen başarısızlık algısı ve itibarsızlaştırma çabalarına karşı her zaman güçlü duruşumuzu koruyacak ve bu yalan haberlere karşı her türlü hukuki hakkımızı arayacağımızı bildiririz.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde