Fatma Şahin'den Muharrem Sarıkaya savunması: Atılan tokadı görmedim

Fatma Şahin'den Muharrem Sarıkaya savunması: Atılan tokadı görmedim

Türkiye günlerce Muharrem Sarıkaya'nın bir basın çalışanına kameralar önündeki saldırısını konuştu. Skandal görüntülerden sonra Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de eleştirilmişti

Fatma Şahin'den Muharrem Sarıkaya savunması: Atılan tokadı görmedim
16px
24px
05.04.2022 09:50
ABONE OLgoogle

Şahin eleştirilere A Haber ekranlarında yayınlanan Melih Altınok ile Sebep Sonuç programında yanıt verdi. Şahin, "Ben bu olayı görseydim 'Ne oluyor ne yapıyorsunuz?' derdim." ifadelerini kullandı.  

Muharrem Sarıkaya'nın basın emekçisine kameralar kayıttayken attığı tokat günlerce konuşulmuştu. O sırada röportaj veren Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in bu saldırı karşısında sessiz kalması eleştirilmişti. Şahin eleştirilere aylar sonra yanıt verdi. Muharrem Sarıkaya, İHA muhabirini tokatladı, Fatma Şahin seyretti

İşte Şahin'in açıklamalarından satır başları:

Ben yayına geç kalmıştım. Gelir gelmez oturdum. Sizin monitörünüz bu dendi ve oturduk. 40 dakikam vardı ve tek amacım bu programı nasıl verimli geçirebilirimdi.

?ref_src=twsrc%5Etfw">April 5, 2022

Rejiyle neler yaşandı?

Ben çaprazdaki kamerama bakıyordum. Canlı yayındayız ve doğru yönetmek zorundayım diyordum kendime. 40 dakika sürdü program. Rejideki kız bana dedi ki "Siz olmasaydınız bu programı yapamazdık. Teşekkür ederiz, sizi seviyoruz."

Ben de ona "Ben de sizi seviyorum" dedim. Ama bu cümle farklı yere çekildi. Ben kendime göre sistem çöktü ve canlı yayın berbat olabilir diye üzülmüştüm.

Ne olmuştu?

Muharrem Sarıkaya, Fatma Şahin'le Gaziantep'in kurtuluşunun yıl dönümü nedeniyle Habertürk kanalında bir canlı yayın gerçekleştirdiği sırada İHA muhabiri Ahmet Demir'e tokat atmıştı. T

okatın ardından yayın devam etmiş, Şahin ise olaya tepkisiz kalmıştı.

Sosyal medyada büyük tepkiye yol açan Sarıkaya, olayla ilgili 'mazeretsiz özür dilediğini' ifade ederken; Şahin ise Sarıkaya'nın yaptığının yanlış olduğunu belirtmişti. Muhabir Ahmet Demir ise, Sarıkaya'nın özrünü kabul etmeyerek dava açacağını açıklamıştı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde