Fatih Terim, Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın şok teklifine ne cevap verdi?

Fatih Terim, Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın şok teklifine ne cevap verdi?

Galatasaray'da başkan Burak Elmas'ın 29 Aralık'ta yapılan toplantıda Fatih Terim'e şok bir öneride bulunduğu ortaya çıktı.

Fatih Terim, Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın şok teklifine ne cevap verdi?
16px
24px
04.01.2022 08:16
ABONE OLgoogle

Kulübedeki yardımcıları Selçuk İnan ve Necadi Ateş ile idari yardımcıları Şükrü Hanedar ve Uğur Yıldız'ın geri planda kalmasını isteyen başkan Burak Elmas'ın üçüncü talebi Terim'i de camiayı da şaşırttı. Deneyimli teknik adam ise sıcak bakmadığı bu öneriyi geri çevirdi.

Sarı kırmızılı takımın ligdeki kötü gidişatı ve Ziraat Türkiye Kupası'nda Denizlispor'a elenmesinin ardandan başkan Elmas ile Terim kulüp binasında bir araya gelip durum değerlendirmesi gerçekleştirdi.

Ligde ve kupadaki tablo sonrasında başkan Elmas, futbol takımı ile imza atılan performanslarla alakalı duyduğu rahatsızçlıkları açık bir şekilde Fatih Terim'e iletirken zirvede 3 önemli konu öne çıktı.

İlk olarak Terim'in teknik ekibinde yer alan Necati Ateş ile Selçuk İnan'ın performansının sorgulandığını, kulübede daha güçlü ve kuvvetli isimler olması gerektiğini belirten Elmas, tercihen yabancı iki antrenör hamlesi gerektiğinin altını çizdi.

Ardından transfer operasyonlarında yıllardır Galatasaray'da görev alan idari direktör Şükrü Hanedar ile idari menaer Uğur Yıldız'ın pasifize edilip, bundan böyle geri planda kalmalarına yönelik karar alındı.

Başkan Elmas'ın yönetimde belirleyeceği isimlerin artık transferde daha etkin olması ön plana çıktı.

Bu zirvede iki önemli çıkışa imza atan başkan Burak Elmas'ın, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e camiada birçok kişiyi şaşırtan sürpriz bir teklife de imza atarak "Gel, Sportif A.Ş'ye yönetici ol hocam" önerisinde bulundu.

TERİM TEKLİFİ GERİ ÇEVİRDİ

Her zaman saha kenarında teknik adam olarak kalmayı tercih eden Terim ise Elmas'ın bu teklifine sıcak bakmadı ve geri çevirdi.

Tecrübeli teknik adamın masa başında değil kulübede bulunmak istediği için bu öneriye olumsuz yaklaştığı ifade edildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde