Fatih Portakal'dan kaçak ev haberlerine açıklama: Orası 25 tavuğun ikamet ettiği kümes

Fatih Portakal'dan kaçak ev haberlerine açıklama: Orası 25 tavuğun ikamet ettiği kümes

FOX TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, Seferihisar’daki 8.3 dönümlük çiftlik evine yasalara aykırı şekilde 3 kaçak yapı diktiği iddiasıyla ilgili açıklama yaptı.

Fatih Portakal'dan kaçak ev haberlerine açıklama: Orası 25 tavuğun ikamet ettiği kümes
16px
24px
15.05.2020 19:49
ABONE OLgoogle

Fatih Portakal, İzmir Seferihisar'daki çiftlik evindeki kaçak yapılar için İmar Barışı'ndan faydalandığı iddiasıyla ilgili olarak açıklama yaptı. Portakal, kişisel Twitter hesabında yayınladığı açıklamada şunları kaydetti: "Drone kaldırıp evimin üstünde uçuruyorlar. Yeni Asır’ı, DHA’sı özel mülkümü yukarıdan dikizleme hukuksuzluğunu gerçekleştiriyorlar. AA bile oraya geliyor. Evimin adresini paylaşıp bizimle yaşayanları, eşimi hedef gösterme sorumsuzluğunu yapıyorlar. 

Eğer başlarına bir şey gelecek olursa sorumlusu sizlersiniz. İtibar celladı olarak hakkınızda emniyette şikayette bulunuldu. Umarım kötü bir durum yaşanmaz!  Fatih Portakal da ‘kaçak yapı' yapmış! 

İtibar cellatlarının bel altı vuruşlarına gelince,olay şu: Drone'la çektikleri arazimin fotosunda imar barışından yararlandığımız yerler: Altında 7 m2 konteyner olan sundurma, 8 m2 temelsiz oda ve ahşap kütükler üzerine oturtulmuş kaldır/kondurahşap alan..

?Drone marifeti ile çekilmiş fotoğrafta 'Başvuru yok' denilen 3 yerse: 4 tarafı açık sundurmalı garaj, ailenin için mekan ki, 2016 yılında kullanım belgesi zaten alınmıştı. Komiği içinde 25 tavuğun ikamet ettiği kümes. Bildiğin kümes! Köpeklerin kafeslerini kayda değer görmemişler.

Son durum: Bu öğlen hızlı bir şekilde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan geldiler. İçeri aldık ve her yere baktırdık. Rapor hazırlanacakmış. Bildireceklermiş. Neticeyi bildiririm. Not: tavukları evsiz bırakmayın."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde