Fatih Altaylı tepkili: 5 yıldızlı turistik otelde bira bile yok

Fatih Altaylı tepkili: 5 yıldızlı turistik otelde bira bile yok

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Şanlıurfa ve Mardin'de otellerin alkollü içki satışı yapmadığını belirterek "5 yıldızlı turistik otel ve bira bile yok" dedi.

Fatih Altaylı tepkili: 5 yıldızlı turistik otelde bira bile yok
16px
24px
24.09.2018 12:18
ABONE OLgoogle

Fatih Altaylı, "Koşa koşa Güneydoğu" başlığıyla yayımlanan yazısında "Mardin'de gece kaldığımız otele döndüğümüzde bütün sıcak altında dolaşmaktan bitap düşmüş vaziyette buz gibi bir bira çekti canım" ifadesini kullandı.

Otel yetkililerinden "Alkollü içki satmıyoruz" yanıtını aldığını ifade eden Altaylı, "5 yıldızlı turistik otel ve bira bile yok. Urfa'da da durum farklı değil. Kente bir iki otel dışında alkollü içki satılmıyor" tepkisini gösterdi.

Altaylı, şunları kaydetti:

"Ben 'Neyse canım' der geçerim. Alman, Fransız, İngiliz, Amerikalı, Japon geçmez. Bırakın otelde içki satılmamasını, akşam gideceği bir lokantada, akşamüzeri keyif yapacağı bir kafede canının istediği anda bir kadeh içemeyecekse oraya gelmez o turist. Meraktan gelse bile kalmaz. Para mara da bırakmaz. Bakar gider. Siz de arkalarından bakarsınız. Ben söylemiş olayım da, karar sizin."

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde