Fatih Altaylı: Kerem Kınık efendi

Fatih Altaylı: Kerem Kınık efendi

Habertürk yazarı Fatih Altaylı Kızılay Başkanı Kerem Kınık sosyal medyadan "Kerem Kınık Efendi. Seni unutmadım merak etme. Sende ar yoksa bende de unutmak yok" diye yazdı.

Fatih Altaylı: Kerem Kınık efendi
16px
24px
18.03.2023 11:51
ABONE OLgoogle

Deprem sonrasında eleştirilerin odağı olan Kızılay Başkanı Kerem Kınık'la ilgili eleştirier bitmiyor. Daha önce eleştiren Fatih Altaylı, bu kez de Kerem Kınık'ın sosyal medya paylaşımını alıntılayarak "Kerem Kınık Efendi. Seni unutmadım merak etme. Sende ar yoksa bende de unutmak yok" dedi."
Fatih Altaylı daha önce de Kerem Kınık'a şu ifadeleri kullanmıştı:
"Kerem Kınık. Laf ebeliği ile üste çıkmaya çalışma. Senin nasıl biri olduğunu tüm ülke gördü. Yakınlarına çoklar sağlayan tipik bir nepotiksin. Araziye uy da utanma duygun barmış gibi yap. Kavga edersen sahiplerin seni biraz daha görevde tutarlar zannediyorsun. Yanılıyorsun koçum."

Kerem Kınık'ın bu kadar eleştirilmesinin nedeni deprem olduktan sonra Kızılay'ın çadır satması oldu. Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından, bölgedeki depremzedelerin çadır ihtiyacını ‘bedelsiz’ sağlaması gereken Kızılay’ın, deposundaki çadırları depremin ilk haftasında 46 Milyon TL'ye  Ahbap Derneği’ne ve Türk Eczacıları Birliği’ne sattığı ortaya çıkmıştı.
 

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde