FBI açıkladı: İşte suç oranına göre en tehlikeli 3 burç

FBI açıkladı: İşte suç oranına göre en tehlikeli 3 burç

Burçlar, insan davranışlarını ve karakterini belirlemede etkili olan unsurlardan bir tanesi. Federal Soruşturma Bürosu (FBI) astrolojiye göre en tehlikeli burçları açıkladı. İşte FBI verilerine göre en tehlikeli ve uzak durulması gereken burçlar...

FBI açıkladı: İşte suç oranına göre en tehlikeli 3 burç
16px
24px
17.01.2023 13:22
ABONE OLgoogle

FBI veri tabanı üzerinden yapılan analizde en çok suç işleme eğilimi olan ve cinayet işleyen burçların hangisi olduğu belli oldu.

Amerika Birleşik Devletleri'nin istihbarat bürosu FBI işlenen cinayetlerle ilgili ilginç bir veri paylaştı. FBI, insanların burçları ile işledikleri suç oranlarının listesini paylaştı. En çok cinayet işleyen 3 burç da bu listenin ardından tartışmalara yol açtı. 

Bazı astrologlar böyle bir analizin olmadığını, çıkan haberlerin kişisel kötü tecrübelerden kaynaklandığını öne sürdü. Paylaşılan listede en masumundan en tehlikesine kadar hangi burcun ne kadar zararlı ya da zararsız olduğu gözler önüne seriliyor. İşte en korkulması gereken 3 burç...

FBI VERİLERİNE GÖRE EN TEHLİKELİ 3 BURÇ

Yengeç

Yengeç burcu en çok psikopatı barındıran burç olarak zirvede yer alıyor. Ani parlayan yapılarıyla yengeç burcu en çok cinayet işleyen birinci burç oldu. Ayrıca bu burcun işlediği cinayetlerin çoğu diğer burçların aksine kıskançlık gibi duygusal temellere dayanan şeylerden kaynaklı.

Normal şartlarda duygusal ve anlayışlı olarak söylense de yoğun zihinsel dengesizlikler yaşamaktadır. Zihinsel dengesizlikler etrafındaki arkadaş ve akraba çevresine sık sık saldırmalarına neden olmaktadır.

Akrep

Tehlikeli burçların ikinci sırasında yer alan akrep, kıskanç ve agresif yönüyle dikkat edilmesi gerekilen burçların arasında yer almaktadır. Etrafındaki kişilere ve özellikle aşk hayatında yüksek kıskançlık seviyeye ulaşması zarar verebilme aşamasına kadar yansımaktadır.

Gizemli yapıları ve korkusuzlukları akrep burcunu istatistiksel olarak en tehlikeli ikinci burç yapıyor. Kendilerine yapılan kötülüğü asla unutmayan ve merhametsizliğe misli ile karşılık vermesi ile ünlü akrep burcuna mensup suçluların korkutucu yanı ise işledikleri cinayetlerin çoğunu kurban için acı verici ve sadistçe yöntemlerle gerçekleştirmeleri. Dünyanın en ünlü psikopatlarından Charles Manson'ın da bir akrep burcu olması tabii ki tesadüf değil.

Yay

Yay burcunun en önemli özelliği, öfkelendiği ve sinirlendiği zaman her an her şey yapabilir ve dikkat edilmesi gerekilen burçların arasında yer almaktadır. Yay burçlarının kini asla geçmez ve o zehri size gösterebilmek için elinden geleni yapar. Yay burçları hiç beklemediğiniz bir anda patavatsız cümleleriyle ya da yersiz davranışlarıyla sizden intikamını almaya çalışır.

Dünya üzerinde en az bulunan burç olmasına rağmen içinden bu denli fazla miktarda suçlu çıkarması yay burcunu gerçekten çok tehlikeli kılıyor. Açık ara suç aleminin kralı olan yay burcunun listede ilk sırada olmamasının tek sebebi cinayetlerin çoğunu kendisinin değil emrindeki diğer kişilere işletmiş olması.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde