Etiya’ya Danimarka’dan sürdürülebilirlik ödülü

Etiya’ya Danimarka’dan sürdürülebilirlik ödülü

Türk yazılım devi Etiya, dünyanın en önemli teknoloji etkinlikleri arasında olan TM Forum Digital Transformation World Copenhagen’da (DTW) yer aldı.

Etiya’ya Danimarka’dan sürdürülebilirlik ödülü
16px
24px
29.09.2022 18:57
ABONE OLgoogle

Bu yıl 20 – 22 Eylül tarihleri arasında Kopenhag’da gerçekleştirilen, teknoloji alanında dünyanın en önemli organizasyonlarından birisi olan TM Forum Digital Transformation World (DTW) etkinliğine, Türk yazılım devi Etiya damgasını vurdu.

Etkinliğin altın sponsoru olarak son teknolojilerle geliştirdiği ürünlerini standında sergileyen Etiya, dünya devi Verizon, Telus gibi şirketlerle birlikte yer aldığı konsept inovasyon projesiyle “Toplum ve Sürdürülebilirlik Üzerindeki Etki" kategorisinde ödüle layık görüldü.

Dünya Telekom sektörü liderleri ve karar vericilerden oluşan 3 bini aşkın katılımcının bir araya geldiği etkinlikte, sektör trendleri ve geleceği masaya yatırıldı. 5G teknolojileri, bilgi teknolojilerinin değişen yüzü, veri ve yapay zeka, otonom ağlar, yeni otomasyon sistemleri gibi yeni ekosistemlerin ihtiyaçlarının ve gelecek senaryolarının tartışıldığı zirvede birçok örnek uygulamanın gösterimine de yer verildi.

DTW etkinliğinde farklı perspektiflerden ele alınan önemli konu başlıklarından biri ise 5G oldu. 5G’nin hayatımıza girmesiyle yeni değerleri de beraberinde getirecek bir evrim olarak nitelendiğine vurgu yapıldı. Teknoloji şirketleri ve operatörlerin bu dönüşüm için yaptığı hazırlıklar ve rekabet avantajını mümkün kılacak yeniliklerin ekosisteme nasıl dahil edilmesi gerektiği tartışıldı.

Bu kapsamda Etiya en yeni çözümü olan Network Commerce and Management Platformu’nun(NetCoM) etkinlik süresince tanıtımını yaptı.  Bulut tabanlı Etiya NetCoM, ağ hizmetlerinin yönetilmesini mümkün kılan yeni iş modellerine olanak sağlıyor ve  5G ile hayatımıza girecek tüm yenilikleri son kullanıcılara ulaştırıyor.

Hedefimiz en iyi SaaS şirketine dönüşmek

Global sektör devlerinin yer aldığı bu önemli etkinlikte kazanılan ödülle duyduğu mutluluğu dile getiren Etiya Kurucu Ortağı ve CEO’su Aslan Doğan şunları söyledi : “ Gezegenimizin sürdürülebilirliği için teknoloji anahtar olarak elimizde. Biz bunu ne kadar doğru kullanırsak gelecek o kadar umut vadediyor. Bu bilinçle atılan her adım çok kıymetli. Bu sebeple DTW Copenhagen’ da kazandığımız ödülün anlamı büyük. Şirket olarak 2011’den bu yana dünya çapında şirketleri bir araya getiren TM Forum’un gerçekleştirdiği dijital dönüşüm serisi etkinliklere katılmayı çok önemsiyoruz. Etiya’ nın son teknoloji ile geliştirdiği inovatif portföyünü bu etkinlikler aracılığıyla dünya ile buluşturuyoruz. Son teknolojiye sürekli yatırım yapan ve en iyi müşteri deneyimini mümkün kılmayı vaat eden bir şirket olarak  hedefimiz çok net; en iyi müşteri deneyimini sunan bir SaaS şirketine dönüşmek. Bu odakta kazandığımız her ödül, her yeni proje bizi hedefimize daha hızlı ilerlememize olanak sağlıyor.”

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde