Estetik kavgası! Ünlü cerrahtan şikayetçi oldu: Yüzümü mahvettin

Estetik kavgası! Ünlü cerrahtan şikayetçi oldu: Yüzümü mahvettin

Yüzündeki pürüzlerden kurtulmak için estetik yaptıran erkek hasta, “Yüzüm daha kötü oldu” deyip parasını geri isteyerek cerrahı tehdit etti. Cerrahın şikayeti üzerine hastaya dava açıldı

Estetik kavgası! Ünlü cerrahtan şikayetçi oldu: Yüzümü mahvettin
16px
24px
17.10.2022 07:25
ABONE OLgoogle

Muş'ta yaşayan 27 yaşındaki Doğan A., yüzündeki pürüz ve lekelerin alınması için estetik merkezinde tedavi olmaya karar verdi.

Sabah'tan Atakan Irmak'ın haberine göre estetik cerrahı Sevgi Ekiyor'un İstanbul'da bulunan estetik merkezine başvuran Doğan A. tedavi için ödeme yaptı. 7 Mart'ta 'İp Askısı' adlı tedavi uygulanan Doğan A., cerrahi müdahalenin üzerinden 2 ay geçmesine rağmen herhangi bir gelişme yaşamadı.

İddiaya göre, yüzü daha kötü olan Doğan A., estetik merkezini arayarak parasını geri istedi. Klinik görevlileri Doğan A.'nın kliniğe gelmesini istedi ancak şehir dışında yaşadığı için gelmedi.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Taraflar arasında yaşanan tartışma sırasında Doğan A., "Dolandırıcılar siz zavallılara alışmışsınız. Milleti kandırmak sizin için çocuk oyuncağı değil mi? Benim paramı hemen gönderin yoksa orayı başınıza yıkarım" şeklinde mesaj gönderdi.

Aldığı tehditler üzerine estetik cerrahı Sevgi Ekiyor savcılığa suç duyurusunda bulundu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Doğan A., hakkında soruşturma başlattı.

'YÜZÜMÜ MAHVETTİ ŞİKÂYETÇİYİM'

Soruşturma kapsamında ifadesi alınan Doğan A., yüzüne uygulanan tedavinin yanlış olduğunu, aradan aylar geçmesine rağmen yüzünün eskisinden daha kötü hale geldiğini söyledi.

Uygulamadan memnun kalmadığı için öfkelendiğini ve bu nedenle tehdit içerikli mesajlar attığını söyleyen Doğan A. Ekiyor'dan şikâyetçi olduğunu belirtti.

Savcılık soruşturma sonunda Doğan A., hakkında 'Hakaret' ve 'Basit Tehdit' suçlarından iddianame düzenledi.

4 yıla kadar hapsi istenen genç adam ilerleyen günlerde hakim karşısına çıkacak.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde