Eski sevgilisi ünlü ismin başına bela oldu: Yüzüne kezzap atacağım

Eski sevgilisi ünlü ismin başına bela oldu: Yüzüne kezzap atacağım

Galatasaray eski yöneticisi Şükrü Hanedar’ın başı eski sevgilisiyle dertte.

Eski sevgilisi ünlü ismin başına bela oldu: Yüzüne kezzap atacağım
16px
24px
01.11.2022 07:34
ABONE OLgoogle

2 ay süreyle uzaklaştırma kararı aldırdığı eski sevgili Merve G., hem Hanedar’a hem de Hanedar’ın sevgilisine tehdit mesajları atınca, eski yönetici soluğu savcılıkta aldı. Merve G. hakkında soruşturma başlatıldı

Sabah'tan Dilek Yaman Demir'in haberine göre Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Şükrü Hanedar, Merve G. ile beraberlik yaşadıktan sonra 2021'de ayrıldı.

İddiaya göre Hanedar tarafından reddedilen Merve G. saldırgan bir tutum içine girdi. Hanedar'a karşı cinsel içerikli tehdit mesajları atan Merve G., ünlü spor insanının ailesine de aynı eylemini sürdürdü.

Merve G.'nin taciz ve tehditlerine maruz kalan yönetici, mahkemeye başvurarak eski sevgilisi hakkında 2 ay süreyle uzaklaştırma kararı aldırdı.

İddiaya göre eski sevgili Hanedar'ın yeni sevgilisi Lara Ö.'den haberdar oldu. Lara'yı ve ailesini arayarak tehdit ve hakaretler savurmaya başlayan eski sevgili, söylemlerine devam etti.

"Seni öldürmeyeceğim, yüzüne kezzap atacağım" şeklinde aldığı mesaj sonrası korkuya kapılan Lara Ö. ve eski yönetici; Merve G. hakkında suç duyurusunda bulundu. Hanedar ve sevgilisinin ihbarı sonrası soruşturma

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde