Eski eşler sevgilileriyle aynı mekanda pişti olunca ne oldu?

Eski eşler sevgilileriyle aynı mekanda pişti olunca ne oldu?

Emir Sarıgül, spiker Buket Aydın'la, ardından da Sibel Can ile aşk yaşamaya başlamıştı. Fatoş Altınbaş da dostluklarının zamanla aşka evrildiğini söylediği Kaya Holding Yönetim Kurulu Başkanı Burak Kaya ile flört etmeye başlamıştı..

Eski eşler sevgilileriyle aynı mekanda pişti olunca ne oldu?
16px
24px
20.01.2022 04:34
ABONE OLgoogle

Sabah'tan Bülent Cankurt yazdı: 

11 yıllık evliliklerini Ekim 2019'da tek celsede bitirdiklerini tüm Türkiye'nin benden öğrendiği Emir Sarıgül ile Fatoş Altınbaş cephesinden ilginç bir haberim var!

Biliyorsunuz; boşanmalarının ardından Emir Sarıgül, spiker Buket Aydın'la, ardından da Sibel Can ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Fatoş Altınbaş da dostluklarının zamanla aşka evrildiğini söylediği Kaya Holding Yönetim Kurulu Başkanı Burak Kaya ile flört etmeye başlamıştı...

Önceki gün karşılaştığım bir arkadaşım, ex çiftin yaşadığı 'bahtsız pişti'den bahsetti! Sibel Can ile Emir Sarıgül, geçen hafta ünlü isimlerin müdavimi olduğu Sarıyer'deki bir balıkçıya gitmiş.

Şans bu ya; Fatoş Altınbaş ile Burak Kaya da orada yemekteymiş. Hemen "kesin ortalık karışmıştır" demeyin, hiçbir tatsızlık olmamış. Çünkü Fatoş Altınbaş ile Burak Kaya, onlar gelince kalkıp gitmiş.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde