Eski bakan Kürşad Tüzmen televizyoncu oldu!

Eski bakan Kürşad Tüzmen televizyoncu oldu!

Genel Yayın Yönetmenliği'ni Faruk Demirel'in yaptığı Haber Global çok ilginç bir projeye imza atmaya hazırlanıyor.

Eski bakan Kürşad Tüzmen televizyoncu oldu!
16px
24px
14.09.2020 19:26
ABONE OLgoogle

59 ve 60. Hükümetlerde Devlet Bakanlığı görevlerinde bulunan, eski AK Parti Gaziantep ve Mersin Milletvekili Kürşad Tüzmen televizyoncu oldu. Tüzmen, Haber Global’de farklı bir formatla izleyicilerin karşısına çıkacak.

Motosikletlere düşkünlüğü bilinen Kürşad Tüzmen, motosikletiyle Anadolu’yu dolaşarak, bir yol hikayesi ve gezi programı yapacak. “Kürşad Tüzmen’le Benim Şehrim” Ekim ayı başında Haber Global ekranlarında olacak. Tüzmen programında Fethiye’de yamaç paraşütü yapacak, Erzurum’da cirit oynayacak, Kars’ta buz üzerinde balık avlayacak, Çoruh Nehrinde rafting yapacak.

Genel Yayın Yönetmenliğini Faruk Demirel’in yaptığı Haber Global, son olarak Candaş Tolga Işık’la anlaşmıştı. Işık, bundan böyle her hafta salı akşamları birbirinden önemli konukları ağırlayacak. 15 Eylül Salı günü başlayacak programın ilk konuğu ise usta televizyoncu ve yapımcı Acun Ilıcalı olacak..

Programın prodüksiyonunu Icnn Yapım&Buhara, yapımcılığını ise Yüksel Aman ve Nuri Yıldırım yapacak. 

KÜRŞAD TÜZMEN KİMDİR?

Kürşad Tüzmen, 9 Ekim 1958'de Ankara'da doğdu. Orta Doğu Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü'nü bitirdi. Yüksek lisansını Illinois Üniversitesi İşletme Bölümü'nde tamamladı.

DPT, Hazine ve Dış Ticaret Müsteşarlığı Uzmanı, Daire Başkanı, Genel Müdür Yardımcısı, Serbest Bölgeler Genel Müdürü, DTM Müsteşar Yardımcısı, Dış Ticaret Müsteşarı, Türk Eximbank Yönetim Kurulu Başkanı, İGEME, WEPZA Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yaptı. (1999-2000-2001)'de "Yılın Bürokratı" ödüllerini aldı. Milli yüzücülük ve profesyonel olarak dalgıçlık yaptı. Milli Olimpiyat Komitesi Üyesi oldu.

Kürşad Tüzmen, 59. ve 60. Hükümetlerde Dış Ticaret ve Gümrüklerden Sorumlu Devlet Bakanlığı yaptı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde