Eşi benzeri yok! Elin değdiği her yer altın...

Eşi benzeri yok! Elin değdiği her yer altın...

Vietnam'ın başkenti Hanoi'de bulunan ve dış cephesi, havuzu ile odaları 24 ayar altınla kaplı 5 yıldızlı otel hizmete girdi.

Eşi benzeri yok! Elin değdiği her yer altın...
16px
24px
07.07.2020 04:50
ABONE OLgoogle

Korona virüs nedeniyle durma noktasına gelen turizm sektörünü canlandırmak isteyen yetkililer, akılalmaz bir yöntem denemeye karar verdi

Vietnam'da yeni açılan 5 yıldızlı bir otel, üşterilerini cezbetmek amacıyla "altın kaplamalı oda aksesuarları" ile hizmet vermeye başladı.

Dış cephesi tamamen 24 ayar altın kaplama olan otel için 1 tondan fazla altın madeni kullanıldı.

Vietnam'ın başkenti Hanoi'de bulunan ultra lüks otelin adı The Dolce Hanoi Golden Lake Hotel.

Otele konaklamaya gelen zengin müşterileri altın kaplama banyo küveti, ayna, musluk, lamba düğmeleri, tuvalet ve lavabo gibi aksesuarları bulunan odalar bekliyor.

Otelin sınır tanımayan lüks tasarımı bununla da sınırlı değil. Otelin asansörleri de yine altın kaplama olarak tasarlanmış. 

Hoa Binh Group'a ait olan ve ABD merkezli Wyndham Hotels & Resorts tarafından işletilen otelde söz konusu odaların geceliği 250 dolardan başlıyor.

Şaşırtıcı bir şekilde otelde konaklama ücreti, şehirdeki diğer 5 yıldızlı otellerle aynı fiyat aralığında yer alıyor.

Otelin en büyük hissesine sahip olan iş insanı Nguyen Huu Duong, dünyada buna benzer bir konseptin olmadığının altını çizdi.

Nguyen Huu Duong, "Eğer koronaviüs salgını olmasaydı, şu anda bu otel tamamen dolu olurdu. Çünkü bu otelin eşi benzeri yok." diye konuştu.

Eski bir Vietnam Savaşı Gazisi olan Duong ülkenin güneyinde Kamboçya sınırına yakın bir bölgede olan Ho Chi Minh şehrinde de benzer bir otel açmak istediğini de sözlerine ekledi. 

Tarihi bir Sovyet binasında hizmet veren otelin diğer müşterileri altın kaplamalı oda tutmasa dahi buna benzer bir hizmetten yararlanabiliyor.

Çünkü otelin çatı katında bulunan havuzun fayansları da yine diğer odalarda olduğu gibi 24 ayar altınla kaplı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde