Ersun Yanal istifa mı etti! Basın toplantısına Emre Belözoğlu ile çıktı

Ersun Yanal istifa mı etti! Basın toplantısına Emre Belözoğlu ile çıktı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Beşiktaş maçı sonrasında yayıncı kuruluşa çok kısa bir açıklama yaparak, "Teknik direktörü olmayan bir Fenerbahçe kazandı" dedi.

Ersun Yanal istifa mı etti! Basın toplantısına Emre Belözoğlu ile çıktı
16px
24px
22.12.2019 22:16
ABONE OLgoogle

Yanal'ın bu sözleri istifa sinyali olarak algılanırken gerçek basın toplantısında ortaya çıktı. Kavga ettiği iddia edilen Emre Belözoğlu ile toplantıya çıkan Yanal, "Dedikodular, arkadan konuşmalar, bunlar çok terbiyesizce" dedi.

Süper Lig’in 16. haftasında Beşiktaş’ı 3-1 yenen Fenerbahçe’de teknik direktör Ersun Yanal, yayıncı kuruluşa ilginç bir açıklama yaptı.

Ersun Yanal, “Galip gelemediğimiz maçlardan farklı oynamadık. Birçok mevkisi olmayan, hatta teknik direktörü olmayan Fenerbahçe galip geldi. Görevimizi yaptık. Büyük Fenerbahçe taraftarına armağan olsun. Soru almayacağım. Basın açıklamasını hafta içi yapacağım” diyerek dikkat çekti.

TOPLANTIYA EMRE BELÖZOĞLU İLE ÇIKTI

Daha sonra düzenlenen basın toplantısında kaptan Emre Belözoğlu ile çıkan Ersun Yanal, tartışma yaratan açıklaması ile ilgili şu sözleri kullandı: 

“Fenerbahçe camiasını kim karıştırmak istiyorsa onlara da bir cevabımız olacak. Herkes haddini bilecek. Fenerbahçe büyük bir camia büyük bir kulüp. Öyle çirkin saldırılarla bizi yıkamazsınız, biz yıkılacak bir camia değiliz. Dedikodular, arkadan konuşmalar, bunlar çok terbiyesizce. Emre Belözoğlu ile hiç problemimiz yok, ilk yola çıktığımızdan beri bize destek oldu. Bu karalamalara itibar etmeyin.”

Ersun Yanal, Beşiktaş maçı ile ilgili olarak ise, “İyi bir oyun oldu. Bir çok kaybettiğimiz maçta oynadığımızdan farklı oynamadık. Mevkii problemleri olsa da ellerinden geleni yaptılar. Teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde