Erol Demirbaş, Aliağa’da yeni fabrika kuruyor

Erol Demirbaş, Aliağa’da yeni fabrika kuruyor

İnşaat ve denizcilik sektöründe faaliyet gösteren Es Group, İzmir’de 15 bin metrekarelik alanda çelik boru üretimi yapmak için fabrika kuruyor.

Erol Demirbaş, Aliağa’da yeni fabrika kuruyor
16px
24px
07.12.2020 08:04
ABONE OLgoogle

Türkiye’nin en büyük tarama gemisi Kanuni’yi, Türkiye’de yapılan ilk Split Barge Burak Furkan’ı ve Marmaray Projesinin ana operasyon dubası Armarin’i bünyesinde barındıran, denizcilik sektörünün birçok ilklerine imza atan Es Group, İnşaat sektöründe de istihdam yatırımlarına hız kesmeden devam ederken, 2021 yılını yeni yatırımlarla karşılamaya hazırlanıyor.

Yapılan yeni yatırımla 500 kişi istihdam edileceğini belirten Es Group Yönetim Kurulu Başkanı Erol Demirbaş, “Çandarlı Limanı’nın yanında, ihracat imkanları sunacak olan Aliağa Organize Sanayi Bölgesi’ndeki inşaatımızın sonuna geldik. Ayrıca Menemen’de ticaret merkezi ve akaryakıt istasyonumuzun inşaatı da yıl sonuna kadar tamamlanmış olacak. 2021 yılı itibariyle de yeni yatırımlarımıza devam edeceğiz” dedi.,

Avrupa ve balkanlar başta olmak üzere 20 ülkeye ihracat hedefleri olduğunu ifade eden Demirbaş, “Çelik boru üretiminde kullanılacak hammaddeler ise tamamen yerli üreticiden tedarik edilecek” diye konuştu.

Erol Demirbaş ve kardeşi Şenol Demirbaş, "İlk kurulduğumuz günden beri önümüze çıkan tüm engelleri güçlü aile bağlarımız ve çalışma azmimiz sayesinde aştık ve aşmaya devam edeceğiz. Kimin ne dediği önemli değildir, bizim işimizde neler yaptığımız, nerelere geldiğimiz önemlidir.” diyor.

Şenol Demirbaş: Türkiye’nin büyük firmaları tercih ediyor

Yeni yatırımları hakkında açıklamalarda bulunan kardeşi Es Group Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Demirbaş ise; “Es Group, imzası bulunan her projede geleceğin resmini görerek hareket etmekte ve buna göre sorumluluk almaktadır. İşte bu nedenle bugün Türkiye’nin büyük firmaları da güç birliği için Es Group’u seçmektedir. Çünkü Es Group; kağıt üzerindeki bir çizimi gerçeğe dönüştüren, konularına hakim, deneyimiyle, iş gücüyle ve finansmanıyla güçlü bir firma olmak için hiç durmadan çalışmaktadır. Sadece insanların değil, bir ülkenin hayatını değiştirebilecek fikirlerin güçlü ortağı, tüm projeleri şartlar ne olursa olsun sonuca ulaştıran bir güven kaynağı olarak ‘Geleceğin Sözü’nü verir.” diyerek sözlerine devam etti.

Es Group, Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketinin belirlendiği yarışmada 3’üncü sırada yer aldı.

KANUNİ’Yİ SUYA İNDİRDİ

Es Group, geçtiğimiz yıllarda ülkemizin en büyük deniz dibi tarama gemisi olan Kanuni'yi kısa süre önce tamamlayarak suya indirdi. Ayrıca, Türkiye'de yapılan ilk Split Barge "Burak Furkan" ve "Marmaray Projesi'nin ana operasyon dubası Armarin de Es Group ‘a ait. Şirket, Türkiye'de deniz dibi tarama işini lisanslı olarak yapıyor. Şirketin hedefi Türkiye'nin en büyük tarama filosuna sahip olmak. Es Group, Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketinin belirlendiği yarışmada 3'üncü sırada yer aldı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde