Erol Bulut, Fenerbahçe soyunma odasında yaptığı konuşmayı anlattı

Erol Bulut, Fenerbahçe soyunma odasında yaptığı konuşmayı anlattı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut: İkinci yarıda yaptığımız değişiklikler bize galibiyeti getirdi.

Erol Bulut, Fenerbahçe soyunma odasında yaptığı konuşmayı anlattı
16px
24px
25.10.2020 22:55
ABONE OLgoogle

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Süper Lig'in 6. haftasında Trabzonspor'u 3-1 yendikleri maçta yaptıkları oyuncu değişikliklerinin galibiyeti getirdiğini söyledi.

Bulut, Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, zor bir maçın geride kaldığını belirterek, "Maça iyi başladık. İlk 20 dakikada yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Defanstaki ufak bir hatadan gol yedik." ifadelerini kullandı.

İkinci yarıda ise farklı bir oyun oynadıklarını vurgulayan Bulut, "İkinci yarıda yaptığımız değişiklikler bize galibiyeti getirdi. Papiss Cisse, Mert Hakan Yandaş ve Kemal Ademi'yi oyuna aldık. Oyuna girenler iyi iş yaptı. Pozisyonlar yakaladık. Takım birinci golü attı, 2'yi istedi. İkinciyi attık 3'ü istedik. Üçüncü golü attık. 4-5 gol de olabilirdi." diye konuştu.

Erol Bulut, soyunma odasına 1-0 geride girdiklerinin hatırlatılması üzerine, "Soyunma odasında takım olarak hareket etmenin gerekliliğini anlattık. Bu birliktelik bize galibiyeti getirdi. Takım ruhu ve birliktelik bize başarıyı getiriyor. Böyle devam edersek daha çok galibiyet alacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Bu maçta Ülker Stadı'nın localarında yüzde 50 kapasitede sarı-lacivertli taraftarların bulunduğunu da ifade eden Bulut, "Taraftar az olmasına rağmen bize büyük katkı sağladı. İnşallah önümüzdeki süreçte futbol taraftarla birlikte daha güzel olacak." şeklinde görüş belirtti. 

BASIN TOPLANTISI

Erol Bulut’un basın toplantısındaki açıklamaları ve basın mensuplarının sorularına cevapları şöyle oldu:

“Takımımız Trabzonspor karşısında birinci golü attı. İkiyi istedi, ikiyi attı. Üçü istedi, üçü attı. Hatta dört, beş de olabilirdi. Hem oyuna giren futbolcularımız iyi iş yaptı. Taraftarımıza da değinmek istiyorum. Az olmasına rağmen bize büyük katkı sağladılar. Türk futbolunda ve dünya futbolunda taraftarlarla birlikte futbol daha güzel oluyor. İnşallah önümüzdeki süreçte orada da bir değişim olur.”


“İlk yarı zaten takım olarak istediğimiz o baskıyı kuramadık. Takım olarak golü yedikten sonra sahada yoktuk. Ancak ikinci yarıdan önce soyunma odasında konuştuk. Takım olarak hareket etmemiz gerektiğini futbolcularımıza anlattık. Bireysel olarak baskıya gitmememiz lazım bu işi birlikte başarırız. Birliktelik bize galibiyeti getirir.”

“Dediğim gibi takım ruhu, birliktelik ve birlikte hareket etmek başarıyı bize getiriyor. Böyle devam edersek daha çok galibiyetler hep birlikte alacağız.”

“Futbolda sadece bir kanatta hücum, bir kanatta defansta kalacaksınız diye bir kaide yok. Biz bütün hücum organizasyonlarımızı her iki kanattan da merkezden de çalışıyoruz. İlk yarıda yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. İkinci yarıda bunu daha iyi yaptık. İyi sonuçlandırdık ve galibiyet geldi.”

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde