Erman Ilıcak, Berdimuhamedov ile görüştü; yeni projelere başlayacak

Erman Ilıcak, Berdimuhamedov ile görüştü; yeni projelere başlayacak

Rönesans Holding’in patronu Erman Ilıcak, Türkmenistan Cumhurbaşkanı Berdimuhamedov ile görüştü. Aşkabat’ta yapılan görüşmede yeni projeler ele alındı

Erman Ilıcak, Berdimuhamedov ile görüştü; yeni projelere başlayacak
16px
24px
25.10.2021 08:29
ABONE OLgoogle

Son dönemde adından sıkça söz ettiren Rönesans Holding, Türkmenistan’da özel bir ziyaret gerçekleştirdi.

Dünya'dan Kerim Ülker'in haberine göre Türkmenistan Cumhurbaşkanı Gurbanguly Berdimuhamedov, başkent Aşkabat’ta Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak’ı kabul etti.

Türkmenistan Cumhurbaşkanlığı sitesinde yer alan bilgilere göre görüşmelerde ülkede 12 yıldır faaliyet gösteren Türk şirketinin bir dizi önemli altyapı tesisinin inşası için görevlendirildiği hatırlatıldı.

Enerji ve altyapı projelerine milyar dolarlık yatırım yapan Rönesans Holding gibi Türk firmalarının yer aldığı projelerin Türkmenistan sanayisini modernize etmeyi amaçlayan kalkınma stratejisinin önceliği olduğu ifade edildi.

Görüşmede Erman Ilıcak, Cumhurbaşkanı Gurbanguly Berdimuhamedov'a yeni proje ve önerilerin geliştirilmesi hakkında bilgi vererek, kurulan yapıcı işbirliğini istikrarlı bir şekilde güçlendirme arzusunu dile getirdi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde