Erdoğan’ın yurtdışı baskılarını savuşturacağını 8 ay önceden bildi...

Erdoğan’ın yurtdışı baskılarını savuşturacağını 8 ay önceden bildi...

Nihan Urel 20 Ekim’de yurt dışının baskılarıyla karşılaşacağımızı, fakat gücün elimizde olduğunu ve Erdoğan’ın bu baskıları savuşturacağını sekiz ay önceden bildi.

Erdoğan’ın yurtdışı baskılarını savuşturacağını 8 ay önceden bildi...
16px
24px
26.10.2021 07:51
ABONE OLgoogle

Şubat 2021’de çektiği videoda Erdoğan’ın 2021 yılını Türkiye haritasına göre değerlendiren Nihan Urel, Türkiye’ nin 20 Ekim tarihi’nden itibaren yurt dışı baskılarıyla karşılaşacağını, bir kaç gün boyunca uluslararası alanda bir çok ülkenin baskısına uğrayacağımızı,  fakat gücün elimizde olduğu ve Erdoğan’ın bu baskıları savuşturacağımızı anlatmıştı.

Uluslararası alandaki zorlanmaları, yabancı ülkelerin bir araya gelerek Türkiye’yi sıkıştıracağını fakat Erdoğan’ın elindeki kozları zamanında ve doğru kullanacağını 8 ay öncesinden tarihiyle, sebebi ve sonucuyla tahmin etmiş.

Osman Kavala ile ilgili yurt dışı baskıları 20 Ekim’de başladı ve aynı 8 ay öncesindeki videodaki gibi gerçekleşti. Nihan Urel Sedat Peker ifşalarınu, doğalgaz bulunmasını, Azerbeycan zaferini, S400 ile ilgili gelişmeleri de aylar öncesinden çektiği Türkiye’nin 2021 yılı için yaptığı videoda öngörmüş idi.

30 -31 Ekim tarihlerindeki G 20 zirvesinin Türkiye için pozitif olacağını hatta beklenenin aksine yabancı medyada Erdoğan’dan sempatik bahsedileceğini öngören Nihan Urel 2022 için Türkiye haritasını hepimizi etkileyecek büyük bir değişiklik olacağını öngörüyor.

Ülke için kritik zamanlar, tarihi değiştiren önemli kişilikler ile ilgili videolarına devam eden Nihan Urel, kapalı devre çalışıyor. Sadece İş ve siyaset dünyasına kapalı devre astroloji danışmanlığı veriyor. Danışmanlık verdiği müşterileri kendisine sormadan işle herhangi bir konuda karar almıyor ve girişimde bulunmuyor.

Osman Kavala ile ilgili yurt dışı baskıları 20 Ekim’de başladı ve aynı 8 ay öncesindeki videodaki gibi gerçekleşti.

?ref_src=twsrc%5Etfw">October 26, 2021

Nihan Urel daha önce Sedat Peker ifşalarını, doğalgaz bulunmasını, Azerbeycan zaferini, S400 ile ilgili gelişmeleri de aylar öncesinden çektiği videolarda öngörmüş idi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde