Erdoğan'ın İsmailağa ziyaretinin perde arkası ortaya çıktı: Yeni partiler ...

Erdoğan'ın İsmailağa ziyaretinin perde arkası ortaya çıktı: Yeni partiler ...

Erdoğan'ın İsmailağa Cemaati’ne yaptığı ziyaretin perde arkası ortaya çıktı.

Erdoğan'ın İsmailağa ziyaretinin perde arkası ortaya çıktı: Yeni partiler ...
16px
24px
13.01.2020 14:54
ABONE OLgoogle

İddiaya göre Erdoğan, Cemaat’ümmetin birliği vurgusu yaparak yeni parti hareketine karşı telkinlerde bulunulmasını istedi

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün akşam gerçekleştirdiği ve özellikle sosyal medyada tartışmaları beraberinde getiren İsmailağa Cemaati’ne ziyaretinin perde arkası ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan hangi cemaatleri ziyaret etti?

Yeniçağ gazetesinden Fatih Ergin’in haberine göre, Erdoğan'ın ziyaretinde İsmailağa cemaati iktidara bazı eleştirilerde bulundu.

Cemaatin KHK'lılar hakkındaki düşüncelerini aktardığı belirtilirken, Erdoğan'ın da 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün gölge liderliğinde Ali Babacan tarafından kuruluş hazırlıkları süren yeni partiyi gündeme getirdiği kaydedildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İsmailağa cemaatinden ümmetin birliği vurgusu yaparak yeni parti hareketine karşı telkinlerde bulunulmasını istediği öne sürüldü.

Abdullah Gül'ün de daha önce ziyaret ettiği ve yakın ilişkiler içerisinde olduğu İsmailağa cemaati, AKP'ye verdiği destekle biliniyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde