Erdoğan gençlerle hangi Kürtçe şarkıyı söyledi?

Erdoğan gençlerle hangi Kürtçe şarkıyı söyledi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batman’daki törenin ardından 2017 yılında Batman’ın Kozluk ilçesinde PKK tarafından düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden Şenay Aybüke Yalçın’ın adı verilen il halk kütüphanesinde gençlerle bir araya geldi.

Erdoğan gençlerle hangi Kürtçe şarkıyı söyledi?
16px
24px
07.11.2021 10:25
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış töreni için geldiği Batman’da ziyaretlerine kapsamında Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 36 fabrika ve şehir stadyumu ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninin ardından Diyarbakır Caddesi’nde gezdi, daha sonrası Şehit Şenay Aybüke Yalçın Kütüphanesi’ne geçti.

2017 yılında Batman’ın Kozluk ilçesinde PKK tarafından düzenlenen saldırıda yaşamını yitiren müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın adının verildiği il halk kütüphanesini beraberindeki bakanlarla ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada gençlerle bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada gençlerle birlikte Kürtçe ’Şemle, Batmane Batmane ve Dar Hejiroke’ isimli şarkıları söyledi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde