Erdoğan'dan başkanlık sistemi savunması: Asla geri dönüş yok

Erdoğan'dan başkanlık sistemi savunması: Asla geri dönüş yok

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, başkanlık sisteminde revizyon tartışmalarına ilişkin, 'Bir yılda bazı aksaklıklar, eksiklikler görüldü. Henüz birinci yılı. Bunlar, bir yılda olabileceği gibi beşinci yılında da ortaya çıkabilir. Bunlar düzeltilir ama asla geri dönüş olmaz' dedi.

Erdoğan'dan başkanlık sistemi savunması: Asla geri dönüş yok
16px
24px
05.07.2019 09:40
ABONE OLgoogle

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin milletvekilleriyle yaptığı buluşmada, başkanlık sisteminde revizyon tartışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

“Sistem henüz bir yaşında. Sistemde aksayan işlemeyen yönler olabilir, bunlar ortaya çıkabilir. Bir yılda bazı aksaklıklar, eksiklikler görüldü" diyen Erdoğan, "Henüz birinci yılı. Bunlar, bir yılda olabileceği gibi beşinci yılında da ortaya çıkabilir. Bunlar düzeltilir ama asla geri dönüş olmaz. Henüz birinci yılı ama yeni yönetim, eski yönetime göre daha ileri seviyede. Yeni sistemi eleştirenler, eski sistemden nemalananlar, geçinenler” ifadesini kullandı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde