Erdoğan'dan Suriye'ye kara harekatı mesajı: Yolun sonu geldi

Erdoğan'dan Suriye'ye kara harekatı mesajı: Yolun sonu geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yusufeli Barajı'nın açılışında yaptığı konuşmada Suriye'ye kara harekatı mesajı verdi. 

Erdoğan'dan Suriye'ye kara harekatı mesajı: Yolun sonu geldi
16px
24px
22.11.2022 13:39
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artvin Yusufeli Barajı ve HES, Yeni Bağlantı Yolları ve Tünelleri, Yeni Yerleşim Bölgesi Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu.

Suriye'de süren operasyonlarla ilgili konuşan Erdoğan, "En kısa sürede tankımızla, askerimizle birlikte hepsinin kökünü kazıyacağız" dedi.

Erdoğan şunları kaydetti:

"Teröristlerin kimliğini, yerini, sicilini biliyoruz. Teröristleri kimlerin himaye ettiğini, silahlandırdığını, cesaretlendirdiğini de çok iyi biliyoruz."

"Türkiye'yi harf oyunlarıyla, terör örgütünün ismini değiştirerek, yanlarında askerlerine görüntü verdirerek oyalayacaklarını sananlar için yolun sonu geldi."

"Sınırlarımıza, vatandaşlarımıza saldırıların devam ettiği yerlerde güvenlik çizgisini olması gereken yere çekmemize kimse mani de olamaz, karşı da çıkamaz."

"Birkaç gündür uçağımızla, topumuzla, SİHA'mızla teröristlerin tepesindeyiz. İnşallah en kısa sürede hepsinin kökünü kazıyacağız."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde