Erdoğan'dan İş Bankası açıklaması: Gecikmeye niyetimiz yok

Erdoğan'dan İş Bankası açıklaması: Gecikmeye niyetimiz yok

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan ziyaretinin ardından Türkiye'ye dönerken uçakta gazetecilere gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Erdoğan'dan İş Bankası açıklaması: Gecikmeye niyetimiz yok
16px
24px
15.02.2020 22:26
ABONE OLgoogle

Erdoğan, James Jeffrey'nin burada 'şehidimiz' demesi bizim için inandırıcı şeyler değil. Jeffrey’nin hakkımızı teslim etmesinden öte, Sayın Trump'ın hakkımızı teslim etmesi çok önemli. Sayın Trump da eğer bizim hakkımızı teslim edecekse onun bir anlamı olur" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Erdoğan futbol camiasındaki tartışmalara da değinirken, Türkiye Futbol Federasyonu'nun taraflı davrandığına ihtimal vermediğini belirtti. Erdoğan,  ''Herhangi bir Bakanımız hakkında filanca kulübü şöyle destekliyor, bir kulübe şöyle tavrı var gibi yaklaşımları kabullenmemiz mümkün değil'' dedi.

Erdoğan, İş Bankası’ndaki CHP hisseleri hakkında şu ifadeleri kullandı: İş Bankası hisselerinin Hazine'ye devri için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan talimat

Bu konu ile ilgili şu anda çalışmaları birinci derecede Nurettin Canikli bey yürüyor. Bu hafta MKYK toplantısında bizlere bir sunum da yaptı. Dedik ki bu işi biraz daha olgunlaştıralım ve olgunlaştırmanın ötesinde bir de hukuki işlerle ilgili bir kurul kuralım. Hukukçu arkadaşlarımızla beraber de bu çalışmayı tam manası ile hukuki bir zemine oturtalım dedik. Zannediyorum birkaç hafta içerisinde onun neticesini de kendilerinden alacağız. Fazla geciktirmeye niyetimiz yok. Vakit kaybına tahammülümüz yok.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde