Erdoğan'dan Ahmet Şık'a: Bu zat teröristin tekidir

Erdoğan'dan Ahmet Şık'a: Bu zat teröristin tekidir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TİP'li vekil Ahmet Şık'ın "Hepsi suç örgütü üyesi olmaktan yargılanacak yapıdan bahsediyoruz" sözlerine tepki gösterdi ve "Önce o kendi paçasını nasıl kurtaracak ona baksın" dedi.

Erdoğan'dan Ahmet Şık'a: Bu zat teröristin tekidir
16px
24px
02.09.2022 14:37
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan İstanbul'da, cuma namazı çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtadı.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Bay Kemal maalesef partisinin içindeki vekillere sahip değil. Kendi vekili kalkıp SİHA'ları terör örgütleriyle mukayese ettiğini bilmiyor. TB2, TB3 nedir diye soruyor. Haberi yok. İHA hakkında dersini de iyi çalışmamış. Nasıl olduysa Samsun'a uğrayıverdi.

Bay Kemal kendini buğday ambarında zannediyor. Herhangi bir gücü yok kendisine milletin verdiği yetki yok. Türkiye bir hukuk devleti siz ne zamandan beri yargı oldunuz da yargının yetkilerini kendinde kullanıyorsun? Ben şu anda yargıyım hem hakimimi savcıyım gelince bunların hepsini serbest bırakacağım anlamına geliyor. Bu milleti ahmak yerine koyup aldatmaktan başka bir şey değil. Bunlar 2023 seçimlerine yönelik yalanlardan.

Ahmet Şık'ın açıklamalarına tepki

Bu zat zaten teröristin tekidir. Nasıl olduysa bir vekil olma şansını yakaladı. Şu anda da bu ifadeleri kullanıyor. Hukuk devletinin içinde teröristlerin yaklaşım tarzıyla bir yaklaşım içinde. Soyadı şık ama kendisi neye benziyor bilmiyorum. Onun gücü ne AK Parti'yi kapatmaya yeter ne bizleri mahkum etmeye yeter. Önce o kendi paçasını nasıl kurtaracak ona baksın. Birçok terör örgütlerinin içinde yer almış bir kişidir. Dokunulmazlığı kalktıktan sonra ceza davaları arkasından gelecektir.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde