Erdoğan çok sinirlendi; Ak Partili vekili helikopterden attı

Erdoğan çok sinirlendi; Ak Partili vekili helikopterden attı

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerin başında Adıyaman geliyor. Şehirde büyük bir yıkım meydana gelirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'da bölgeyi ziyaret etmişti. Erdoğan'ın bu ziyaretine ilişkin çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Erdoğan çok sinirlendi; Ak Partili vekili helikopterden attı
16px
24px
23.02.2023 08:33
ABONE OLgoogle

Oda TV yazarı Hürrem Elmasçı, Erdoğan'ın deprem bölgesine yaptığı ziyarette yaşanılanları kaleme aldı.

"Erdoğan, helikopterden AKP milletvekilini attı" başlıklı yazıda Cumhurbaşkanın 10 Şubat günü Malatya’dan Adıyaman’a helikopter ile gittiğine yer verdi.

Elmasçı'nın yazısının ilgili kısmı şöyle:

10 Şubat günü Malatya’dan Adıyaman’a helikopter ile giden Cumhurbaşkanı Erdoğan iddialara göre davet ettiği Adıyaman milletvekilinden depremle ilgili bilgi almak istedi.

Ancak milletvekilinin sürekli konuyu Adıyaman AK Parti görevlilerine getirdi, onları şikayet etti.

Sayın Erdoğan sabırla dinledi. Ancak yaşı genç olan tecrübesiz milletvekili konuyu bir türlü deprem yıkımına getirmeyince sinirlendi ve bağırmaya başladı:

'Yeter sus be artık, ben ne öğrenmek istiyorum, sen neden bahsediyorsun?'

Milletvekili kem küm edip 'Ama efendim' deyip konuşmasını sürdürünce, Sayın Erdoğan, 'Çabuk hemen in helikopterden' deyip milletvekilini kovuyor…"

Çocuklar dediğim gibi Sayın Erdoğan değil hepimizin sinirleri bozuldu. Valla ne diyeyim Sayın Erdoğan’ın yerinde kim olsa aynısını yapmaz mı?

Düşünün çocuklar, Adıyaman'da dört mahalle neredeyse tamamen yok oldu. Yaralıları götürecek Gölbaşı Devlet Hastanesi bile yıkıldı.

Günlerdir konuşuyoruz İsias Oteli’nde gencecik Kıbrıslı voleybolcu çocuklar öldü. Güreşçiler öldü. Rehberler öldü. Hangisini yazayım çocuklar yürek dayanmaz…

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde