Erdoğan, Paris yolcusu

Erdoğan, Paris yolcusu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy ile görüşecek

Erdoğan, Paris yolcusu
16px
24px
01.04.2010 11:33
ABONE OLgoogle

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Fransa'da devam eden "Türkiye Mevsimi" etkiliklerinin kapanış törenine katılmak ve Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy ile diğer üst düzey Fransız yetkililerle görüşmek üzere 6 Nisan Salı günü Paris'e geliyor.

Erdoğan, salı akşamı Versay Sarayındaki operada düzenlenecek, "Türkiye Mevsimi"nin kapanış etkinliği olan "Müsenna" isimli gösteriye katılacak.

Başbakan Erdoğan, ertesi günü Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, Başbakan François Fillon, Meclis Başkanı Bernard Accoyer, Senato Başkanı Gerard Larcher ile ayrı ayrı görüşmelerde bulunacak.
Başbakan Eroğan'ı görüşmelerinde, Türkiye ile Fransa arasındaki ilişkiler, Türkiye'nin AB üyelik süreci ile diğer ikili ve bölgesel konuların gündeme gelmesi bekleniyor.

Yine aynı gün Fransız İşadamları Derneği (MEDEF) temsilcileriyle görüşecek olan Erdoğan, akşam saatlerinde Fransa'daki Türk vatandaşlarına Zenith konser salonunda hitap edecek.
Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından önce, "Antakya Medeniyetler Korosu" bir konser verecek. Erdoğan, aynı gün Paris'ten ayrılacak.

Fransa'da geçen yıl temmuz ayında başlayan "Türkiye Mevsimi" etkinlikleri boyunca, Fransa'nın dört bir yanında 400'ü aşkın etkinlikte Türkiye farklı boyutlarıyla Fransızlara tanıtıldı. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde