Erdoğan, Moskova'ya gidiyor: Salı günü Putin ile görüşecek

Erdoğan, Moskova'ya gidiyor: Salı günü Putin ile görüşecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, salı günü Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüşmek üzere Moskova'ya gidecek.

Erdoğan, Moskova'ya gidiyor: Salı günü Putin ile görüşecek
16px
24px
23.08.2019 19:10
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 27 Ağustos Salı günü Rusya Federasyonu'na günübirlik bir ziyaret gerçekleştirecek.

İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 27 Ağustos 2019'da Rusya Federasyonu’na günübirlik bir ziyaret gerçekleştirmesinin öngörüldüğü belirtildi.

KREMLİN DOĞRULADI

Sputnik'e konuşan Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Putin ve Erdoğan'ın 27 Ağustos'ta bir araya geleceğini doğruladı. Peskov, "Görüşme, Moskova'da olacak" dedi.

'LİDERLER MAKS-2019 FUARI KAPSAMINDA GÖRÜŞECEK'

Peskov, Putin ve Erdoğan'ın 27 Ağustos-1 Eylül tarihlerinde Moskova yakınındaki Jukovskiy Havaalanı'nda düzenlenecek olan MAKS-2019 Uluslararası Havacılık ve Uzay Fuarı kapsamında bir araya geleceğini ifade etti.

İki liderin ABD'yle yaşanan F-35 krizi nedeniyle Türkiye'nin gündemine gelen 5. nesil savaş uçağı Su-57'nin ihracat versiyonu Su-57E'nin ilk kez görücüye çıkacağı MAKS-2019 Fuarı kapsamında bir araya gelecek olması dikkat çekiyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasında bugün bir telefon görüşmesi gerçekleşmiş, görüşmede Suriye ve Libya’daki gelişmeler ile ikili ilişkiler ele alınmıştı. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde