Erdoğan: Bu sadece bir Mir kart olayı değil

Erdoğan: Bu sadece bir Mir kart olayı değil

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cuma namazı çıkışı soruları cevapladı. Erdoğan, "Mir kart konusunda atılabilecek adımlara bakacağız" dedi.

Erdoğan: Bu sadece bir Mir kart olayı değil
16px
24px
23.09.2022 11:44
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazının ardından cami çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Fakir ve az gelişmiş ülkelere gübre ulaşmalı. Burada üzerinde ısrarla durduğumuz konu esir takası i?di?. Esir takasında 200 isim üzerinde durmuştuk. Bu i?si?mleri?n hepsi? bizde mevcut ve misafirimiz. Bunların içinde bir tanesi Putin'in ısrarla üzerinde durduğu bir isimdi ve bu ismi de Rusya'ya gönderdik.

Mir kart konusunda atılabilecek adımlara bakacağız. Bu sadece bir Mir kart olayı değil. Bunun alternatifi olarak elimizde neler var, bunların üzerinde duracağız.

(6'lı masanın adayı)Bu konu bizim derdimiz değil, onların derdi niye bizi gersin ki. Biz kararlı bir şekilde onlar da kararsız bir şekilde yolumuza devam ediyoruz.

NE OLMUŞTU?

ABD’nin Mir'e dahil olan Türk bankalarını odağına almasının ardından İş Bankası ve Denizbank hizmeti askıya aldıklarını duyurmuştu.

Vakıfbank değişiklik yapmamıştı. Ziraat ve Halkbank Mir sistemine dahil olan bankalar arasında yer alıyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde