Erdoğan: Angola'da kaliteli, nitelikli hastaneler, üniversiteler yapabiliriz

Erdoğan: Angola'da kaliteli, nitelikli hastaneler, üniversiteler yapabiliriz

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye-Angola İş Forumu'na katıldı. Burada konuşan Erdoğan, "İnşallah 2021'i yüzde 9'luk büyüme ile tamamlamayı öngörüyoruz" dedi.

Erdoğan: Angola'da kaliteli, nitelikli hastaneler, üniversiteler yapabiliriz
16px
24px
18.10.2021 20:45
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasına, "Türkiye-Angola işbirliği vesilesiyle aranızda bulunmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Şahsıma ve heyetime gösterilen misafirperverlikten dolayı Angolalı tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum" sözleriyle başladı.

Erdoğan, görüşmede Türkiye ile Angola arasındaki ekonomik ve ticari ilişkilerin etraflıca ele alındığını belirterek, "Sayın Cumhurbaşkanı ile aldığımız kararların, ülkelerimiz arasındaki dostluğu daha da ileriye taşıyacağını düşünüyoruz. Siyasetçinin görevi ticaretten savunmaya, turizmden kültüre ve tarıma kadar her alanda ilişkilerin tümüyle önündeki engelleri kaldırmaktır" değerlendirmesinde bulundu.

'Angola'da kaliteli, nitelikli hastaneler, üniversiteler yapabiliriz'

Erdoğan, "Bugün ikili görüşmede de Sayın Başkan'a 'Angola'da kaliteli, nitelikli hastaneler, üniversiteler yapabiliriz. İş adamlarımız bunları yapmaya muktedirdir' dedim" açıklamasında bulundu.

Erdoğan, her yıl daha fazla sayıda Afrikalı turistin Türkiye'ye tatile geldiğini belirterek, "Her yıl giderek artan sayıda Afrikalı misafirlerimiz yaz tatillerini Türkiye'de geçirmeye başladılar" dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde