Erdoğan 36 ayda bitirme sözünü beğenmedi: Bu müteahhidi değiştirelim

Erdoğan 36 ayda bitirme sözünü beğenmedi: Bu müteahhidi değiştirelim

Erdoğan'dan Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri projesi müteahhidine: Sen nasıl Fatih torunusun? Bu müteahhidi değiştirelim.

Erdoğan 36 ayda bitirme sözünü beğenmedi: Bu müteahhidi değiştirelim
16px
24px
20.05.2022 17:14
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri projesinin temel atma töreninde, proje müteahhidine "Burayı ne kadar zamanda bitireceksin?" diye sordu. '36 ay' cevabını alan Erdoğan, "Sen nasıl Fatih torunusun? Ne yapıyorsun sen ya?" diye sordu.

Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri Temel Atma Töreni'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasının sonunda projenin müteahhidini kürsüye çağırdı ve "Burayı ne kadar zamanda bitireceksin?" diye sordu.

Müteahhitten '36 ay' cevabını alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ne diyor bu ya? Sen nasıl Fatih torunusun. Ne yapıyorsun sen ya?" diye tepki gösterdi. Bu esnada Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci'ye dönerek "Hamza Bey, 36 aydan 30 aya indi" ifadelerini kullanan Erdoğan, müteahhidi değiştirme önerisinde bulundu:

"Ne diyor bu ya? Bu müteahhidi değiştirelim. Olmaz, olmaz. Sen Kanuni Sultan Süleyman’ı duydun mu, tanıdın mı? Süleymaniye Camii’ni ne kadar zamanda bitirdi? Hamza Bey ne kadar kadar zamanda bitirdi? Bir yılın altına düşürdü mü? Olmaz, şimdi 24 saat anlayışıyla çalışacaksınız ve burayı kesinlikle önümüzdeki yıl bugünlerde bitireceksiniz"

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde