En iyi saç ekim merkezi hangisi? Saç ektirme fiyatları neler?

En iyi saç ekim merkezi hangisi? Saç ektirme fiyatları neler?

Saç ekim dünyası Türkiye’de en gelişmiş sektörlerden birini oluştururken, aktif olarak büyümeye devam ediyor.

En iyi saç ekim merkezi hangisi? Saç ektirme fiyatları neler?
16px
24px
05.10.2021 14:07
ABONE OLgoogle

Başta İstanbul’da olmak üzere ülkenin dört bir yanına açılan saç ekim klinikleri, klasik FUE’den DHI yöntemine, Safir FUE’den Tıraşsız Saç Ekimi gibi alternatif çözümlere kadar çok sayıda tedavi sunmaktadır. Tüm dünyanın bu işlem için gelmesinde şüphesiz en iyi saç ekim merkezi İstanbul olmasından kaynaklı.

Bu tedaviler için belirlenen saç ekim fiyatları kellik problemi yaşanan bölgeye, bu bölgenin büyüklüğüne ve kişinin diğer talep ve hassasiyetlerine göre değişiklik gösterebilmektedir. Herhangi bir klinikten saç ekim fiyatı ile ilgili bir teklif alırken, bu teklife dahil olan ek hizmetleri bilmek ve bu çerçevede seçim yapmak da oldukça önem arz eder.

Birlikte İstanbul’daki en iyi saç ekim merkezlerini ve  saç ekim fiyatlarını inceleyelim!

1- Este Favor Saç Ekim Merkezi

Butik sağlık hizmeti anlayışının Türkiye’deki öncülerinden olan Este Favor yeni nesil inovatif Safir uçları kullanarak çok doğal ve başarılı işlemlere imza atıyor. En iyi saç ekim merkezleri arasında gösterilen Este Favor ile ilgili herhangi bir olumsuz yorum ya da şikayet olmaması bu merkezin çok güzel saç ekim sonuçlarına sahip olduğunu gösteriyor. Siz de profesyonel bir saç ekimi süreci yaşamak istiyorsanız Este Favor ile iletişime geçebilirsiniz. Saç ektirme fiyatları nispeten makul olan bu merkezde ortalama fiyatlar 7.000 TL civarındadır.

2- Asmed Saç Ekim Merkezi

Asmed dünyadaki saç ekim teknolojilerine katkı sağlayan Dr. Koray Erdoğan tarafından kurulmuştur. İstanbul’daki en iyi saç ekim merkezlerinden birisi olan bu merkez dünyanın her tarafından hasta kabul etmektedir ve çok doğal sonuçlara imza atmaktadır. Asmed yine saç ekimi konferanslarına da ev sahipliği yapmaktadır. Sonucunuzun harika olmasını isterseniz Asmed saç ekim merkezi doğru bir tercihlerden birisi olacaktır. Asmed saç ekim merkezi fiyatları greft başına fiyatlandırılmaktadır bu sebeple kişiden kişiye değişmektedir.

3- Dr. Serkan Aygın

Saç ekimi yaptıracak kişilerin mutlaka muayene olduğu doktorlardan birisi olan Dr. Serkan Aygın Avrupa’nın en iyi saç ekim doktorlarından birisidir. Aynı zamanda çok ünlü olan Dr. Serkan Aygın saç ekimlerinde Safir ve DHI teknikleri kullanır. Uygulamış olduğu teknikler ile başarılı saç ekim sonuçlarına imza atan Serkan Aygın saç ekimi için doğru tercihlerden birisi olacaktır… Dr. Serkan Aygın saç ektirme fiyatları kişiden kişiye göre değişebilmektedir ancak ortalama 15.000 TL civarındadır.

Kaynak: https://www.sacektirmefiyatlari.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde